Miért nem képesek arra az emberek, hogy kimondják, hogy nem és vállalják az ezzel járó következményeket? (beszélgetés)
Mert vannak emberek akiknek nem szàmit hogy a màsik nem tud uj életet kezdeni mert mindig a miérteken fog kattogni mert nem tudja lezàrni..
Kokler?ràtesz egy utra aztàn magadrahagy..
Ne fuss olyan szekér után, amelyik nem akar felvenni!
Mi a fenének fárasztod magad a futással?
Lazíts, csak sétálj lazán az úton tovább. Hidd el utolér valaki, aki megáll melletted, és megkérdi: tőled, elvihet-e valahova, vagy hogy mehet-e veled tovább??
Legyen erőd egyedül menni az úton ahhoz, hogy valaki utólérjen, és önként csatlakozzon hozzád.
Szerintem félnek már Tőled!
Szívesen! :D
És jönnének a végtelen kérdések, hogy de akkor miért.... de nem úgy van és a miértek végtelensége.
Valószínű jól ismerik, és így megkímélik magukat a véget nem érő magyarázkodástól.
Ez igaz de szerintem végtelen tiszteletlenség a másik ember felé.
Én sokkal többre becsülöm azt, aki leírja, hogy bocs nem, mint aki lapít mint az a bizonyos a fűben. És nem kérdezősködök, hogy "de miééért?" mert elmúltam már 6 éves :D
Szerintem annak válaszolnak akikkel kapcsolatosan fontosnak érzik a kapcsolatuk fenntartását.
Azoknak, akik nem tudnak leszakadni valakiről már azért sem válaszolnak, mert félnek, hogy a válaszukkal újabb párbeszédbe kell majd belemenni. Így "menekülnek". Így szeretnének eltünni a térképről, nem létezni a másik számára.
Ha senki szóba sem áll veled, azért gondolkodj el rajta, ennek valami oka van.
Energiavámpírkodsz, fárasztó vagy, érdektelen, rámenős, már kihúztad a gyufát korábban stb? Nem állítom, csak kérdezem.
Általában azokkal is kell tidni szépen kommunikálni, akitől nem akarunk semmit.
A fórumaid olvasgatva, valószínű én sem válaszolnék már.
Túlgondolod a dolgokat, és rá is görcsölsz.
Lazíts cseppet, akinek fontos vagy keres, írni fog.
Te szegény:(
Engedd már el.
Egyre több férfinél látom, de ugyanígy a női ismerőseim körében is.
Nem akarnak valamit, nem akarnak valahova eljönni, de nem mondják ki, hogy nem, hanem egyszerűen megnézik az üzenetet, de nem reagálnak. Nyilván tudom, hogy nem a válasz, de elvárnám, hogy kimondják, hogy nem, de egyszerűen nem hajlandóak rá. Férfiaknak ugyanúgy 3-4x kérdezem, hogy akkor mindenki megy a maga útján, nem akar tőlem semmit. És semmi válasz. Nyilván én is tudom, hogy nem, de akkor is.
Miért olyan nehéz egy nemet kinyögni?
További ajánlott fórumok:
- Amikor kimondják a kegyetlen végszót: nem lehet több gyerekünk...
- Az abortusz következményei
- Az oldalon lévő emberek miért nem vállalják az arcukat?
- Hétköznapi fordulat, meglepő változás. Mindennapi következmény?
- Válás során, ha a férj megrágalmaz az első tárgyaláson, annak milyen következményei lehetnek?
- A 15 hónapos oltás következményei.