Amikor kimondják a kegyetlen végszót: nem lehet több gyerekünk... (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Amikor kimondják a kegyetlen végszót: nem lehet több gyerekünk...
sajna a helyzet ismerős...
nehéz találni kifogástalan +oldást mert ue Te az Te vagy nehhéz kérdés...
prószáld meg a nevelőszülősdit elsőként..ztán möglátod miként fogod kezelni a gyere...keket setleg
Ez így igaz, csak akkor szabad örökbe fogadni, ha az ember készen áll rá.
Lehet, hogy pár év múlva mindennél fontosabb lesz egy örökbefogadás számomra, most egyelőre nem az.
Így van, nem ugyanaz. De hidd el, kegyetlen dolog volt szembenézni nekem is 24 évesen azzal, hogy nem lehet több gyerekem.
Én tudom, hogy jó dolog az örökbefogadás, de egyelőre nem állok rá készen. Lehet, hogy soha nem is fogok, egyelőre próbálom feldolgozni a velem történteket....
Nem vagyunk egyformák, és pont ettől színes a világ.
A férjem is ezt mondta, mikor először beszéltünk róla... Aztán, kb. 2 év múlva, 2 gyerek után, amikor tervezte a házunkat, meg azt, hogy legyen sok szoba, mert ha tényleg örökbe fogadunk...
Nem tudom, én úgy gondolom - de ez tudom, hogy emberfüggő -, az a gyerek, akit örökbe fogadok nem "más" gyereke, hanem SENKIÉ. És miért ne lehetne az enyém...?
Én ugyanezt a mondatot 24 évesen kaptam, miután eltávolították a méhemet.
1 gyermekem van, és örülök neki, hogy ez az egy gyermek megadatott nekem, valakinek még ennyi sem.
Nem volt könnyű feldolgozni, hogy így alakult, de mivel változtatni nem tudok már rajta, ezért próbálok előrenézni, és erre az egy szem csöppségre koncentrálni.
Köszönöm!:)
Egfyébként éppen ma kérdeztem a dokit, hogy nem-e lehetne elhúzni ezt a terhesség dolgot 2-3 évig, mert most a férjem folyton körülöttem ugrál, és mindenre pattan.:)" Úgy innék egy kis ősszilevet." És sitty-sutty, mire kimondam már a kocsiban ül úton az őszilé felé.:)
na ha dolgozom is olyan vagyok mint egy sárkány,mindegy itthon vagyok vagy dolgozom:-D
Nekem néha fura a természetem.De nem vagyok tisztaságmmániás,sorozatfüggő de még a piát és a cigit is kimondottan útálom.
Sétálni,bicajozni,vásárolgatni viszont szeretek ha van miből persze...
A romantikus filmeket én is. Legalábbis a sorozatokat.A Casablancán viszont mindig bőgök.:)))
A szomszédasszonyok sorozatfüggők. Tegnap hallottam tőlük (a lépcsőházban tárgyalták), hogy valami új sorozat indul ma. Szegény srácok.:(
További ajánlott fórumok:
- Én gyerekem... te gyereked... mi gyerekünk?
- Miért kegyetlenek az emberek?
- Együtt élek párommal, de nem vagyunk házasok, van közös gyerekünk.Ha valamelyikőnket baj éri, ki örökölne?
- Migrénesek, nektek mi segít a kegyetlen fejfájás ellen? :( A sötét szoba nem vált be
- Aggódom. Két nagyon kicsi gyerekünk van és csak gázzal tudunk fűteni, mi lesz ha elfogy a gáz? Ti mit tennétek?
- A volt férjem nem hajlandó kommunikálni velem a közös gyerekünket illetően