Aggódom. Két nagyon kicsi gyerekünk van és csak gázzal tudunk fűteni, mi lesz ha elfogy a gáz? Ti mit tennétek? (tudásbázis)
Én fel tudom ajánlani a kutyánkat, mint gáztermelőt, szerintem egy kisebb lakótelepet simán be lehetne fűteni az egynapi terméssel amit produkál, és ráadásul biogáz lenne! :p
Jó tudom elpoénkodom a dolgot, de ha most itt izgulok, hogy mikor lesz már gáz, akkor jobb lesz? Ugye nem?! Nemsokára lesz, és Magyaroszágon még van fűtés, és egy bő hétig még ha nem jönne a gáz akkor is lenne, de már jön:)
Nem , nem is ezért, írtam, csak azért mert ezt olvastam az indexen. De itt azt írják, nagyobb a füstje, mint a lángja stb. Csak épp másutt emberek,állatok fagynak meg :S
Ja és cseppet sem közömbös,h. több, mint 35 en megfagytak jan 1-je óta, csak a fórumcím más :S
Én már elejétől ezt mondom csak senki sem hiszi el.
És most már nem az emberek ért aggódnak egyesek, hanem az állatok ért. Ezen a télen hazánkba eddig 28 ember fagyott halálra engem ez jobban érdek, mint az hogy nem fűtenek az állatkertbe. Ne haragudj Böbe, de ez már nevetséges. Inkább az állotok mint az emberek. Szeretem az állatokat, de szerintem ha mérlegelni kell és nagy bajban akkor az emberek az elsők, főleg a gyerekek, idősek, betegek. Ez az én véleményem tudom ezért megint kapni fogok tőled.
Szerintem sem kell túlaggódni a dolgokat.Biztosan meg fogják oldani!
Ja igen!A sok butus ember felvásárolta az olajradiátorokat.Szerintük ha mindenki bekapcsolja azt bírni fogja a rendszer?Szerintem pénzkidobás ilyesmit venni.(mielőtt kiakadnátok mi is CSAK gázzal tudunk otthon fűteni)
Az oroszok most aztán megmutatták, hogy hiába, NATO, hiába EU, hiába minden, egyetlen "gombnyomás" és megbénítja egész Európát ami a gázellátást illeti.
Egyébként valóban nem jutott el minden vajdaságihoz a gáz, van ahol tovább fáztak, őket sajnálom:(
Látom kapják az oroszok most rendesen:) De tegyük hozzá, hogy nem ők a hibásak, hanem az ukránok, akik nem hajlandóak kifizetni a gázt amit az oroszoktól kaptak, és még abból is loptak amit nekünk és a többi európai országnak küldtek. Egyébként az oroszok azt mondták, hogy ők azonnal hajlandóak megnyitni a csapot, amint az ukránok beengedik az országba az EU-s embereket, hogy ellenőrizni tudják, hogy nem lopják-e a gázunkat!
Úgyhogy fújoljuk inkább az ukránokat:p
Ma már újra jöhet a gáz. :-)
Az EU pénteken elküldi ellenőreit Ukrajnába, így a Gazprom újraindíthatja Európába a gázszállítást.
További ajánlott fórumok:
- Nincs még szívhang, nagyon aggódom. Volt így valakinél?
- Mi lehet a bajom? Nagyon aggódom.
- BCG oltás után 1.5 cm nagyságú csomó jelent meg a kisbabám hónaljában. Valakinek tapasztalat? Mikor múlik el? Nagyon aggódom, segítsetek!
- Ez mennyire jelent bajt? Nagyon aggódom
- Szerintetek ez terhesség vagy csak nagyon aggódom?
- Holnap ivartalanítják a lány cicám....Most ivarzik, de megcsinálják a műtétet. nagyon aggódom érte...Mennyi ideig tart majd a lábadozása?