Én sem! Az irodában mindenkinek volt váltócipője. Volt aki szandált húzott, volt aki papucsot. Én papucsot viseltem, nagyon elegáns és kényelmes papucsokat lehetett és lehet kapni.
Én meg azokat nem tudom megérteni, akik az idejüket mások analizálásával és kritizálásával töltik. Rajtuk nem szoktam meditálni, inkább akkor fogalmazódik ez meg bennem mikor ilyen harsányan szembe jön.
A való életben ez nem fordul elő, mert reflex szerűen kerülöm az ítélkező embereket.😜
Nemrég csak ügyfélkartyát kellett csináltatnunk az egyik bankban, de időpont nélkül mentünk, vártunk kb. 15 percet. Ügyintézők jöttek-mentek a fénymásolóhoz, egymáshoz, hát azt a cipősarok csattogást a kövön tököm nem viselné el 8 órában....
Laminált padlójú üzletek is gyalázatosan zajosak, lapos sarkúval is kopog. Megfájdul a fejem :)
Csatlakozok. Le vagyok döbbenve, mikor csiniben kosztümben dolgozik valaki irodàban, ès alul papucsban van. Nem tudok màshova nèzni, csak a làbàra. Nem is èrtem, hogy a ruhàhoz illö csinos körömcipöt mièrt kell papucsra cserèlni. Èn is elvoltam benne efèsz nap mikor irodàban dolgoztam. Sosem merült fel bennem, hogy papucsra kène vàltani.