Én értettem félre? (beszélgetés)
Ennyi hülyeséget, hogy lehet kitalálni? Vagy tényleg ennyire sérültek az emberek?
Varázsport használnak ennyien?
Azt a q.....
Most kapartam le az arcom.....
Van egy férfi, akive barátság extrákkal cimszóval voltuk együtt. Én olyan dolgokat vettem észre ami nem fér ilyen kapcsolatba. Sajnos én beleszerettem ebbe a férfiba. Mikor együtt voltunk az egyik talin , akkor elismerte hogy valamilyen szinten vannak érzései felém akkor puszilt homlokon is. Ha utcán voltam kivel vagyok hol vagyok. Mit csinálok a postán?? Exemre féltékeny volt, szerinte vissza megyek hozzá, de fél éve nem beszélünk, se a családjával. Vita során megkaptam hogy ismerkedek, holott ő mondta hogy nyugodtan. Haverjánál buliztak,hagytam őket mondtam jó éjt és jó szórakozást, erre nem hagyott békén hogy tudunk igy is dumcsizni, szivet küldtem
neki akkor nyugodott le. Múltkor úgy fogalmazott hogy ismerkedjek, de vele fekszem le.(öszintén akkor tárgynak éreztem magam). Fiárol szokott videót küldeni, meg merre jár. Akivel ismerkedek pasi azt lebu.izta. Ha ott akartam hagyni, akkor mindig valahogy vissza könyögte magát. Veszekedés alkalmával mondtam neki hogy tiltson le, de nem akart. Én tiltottam le és ahogy később feloldottam irt is utána. Sokszor feleslegesen irogatt, minta leellenőrizne. Nem ismerősön facen, tiktok de elég gyakran látom hogy ellenőrzi a profilomat. Ha férfi nevet mondtam rögtön kérdezte hogy kicsoda. Amikor kollégámmal beszélgettem, nem tudott elérni akkor elkezdett hisztizni. Mostanábam azt mondja igazi kapcsolat nem is lett volna köztünk, de még mindig kiván testileg.
További ajánlott fórumok:
- Én értettem félre és ez nem randira hívás volt?
- Bevallom, soha nem értettem, hogy egy nagyon nagy lagzi...
- Először nem értettem, és rájöttem most sem igazán:-)
- Régen sose értettem azokat az embereket, akik előbb adtak...
- Sosem értettem azokat, akik képesek egész nap zárt cipőben...
- Sosem értettem, hogy dobhatja el valaki magától az...