Régen sose értettem azokat az embereket, akik előbb adtak... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Ok mert en is ezt mondtam pont eddig. Mondjuk nem mindegy h a wc-be xarsz vagy masnak nyujtod a nyalad.
De akk ezt be is rekesztettuk.
Haaat... attol meg maga a nyal es a takony lesz undorito, ami a gyerek testehez es kezehez tartozik.
De amm mondjuk mit csinalsz egy gyerekkeo amelyik egesz nap nyaladzik? Hidd el nekem, van ilyen, amikor jonnek a fogaik 2 eves korig asszem. Egy rokonom gyereke is csupa nyal, a ruhaja mindene es naponta tobbszor atoltoztetik de ennyire nem lehet rafigyelni. Es ok, hogy nem a gyerek tehet rola de ettol meg marhara gusztustalan es ne en legyek a bunko p ha ezt gusztustalannak tartom vagy nem fogadok el egy nyalas kezzel odanyujtott akarmit. Erted😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😄
Te meh nem lattal gyereket, akibol folyik a nyal, le az arcan es szipog, mert tele az orra es mindkettot a kezevel torli le, vagy nem lattal kisfiut aki folyton a pocset fogdozza meg a gatyajaban a keze, vagy sarban dagonyazo kolykoket? Na es akkor azzal a kezzel kinal meg. Inkabb a halal kosszhello.
Biztos csinaltam, de nem is sertodnek meg ha utolag megtudnam h valaki undoritoanak tartotta, mert az. 😃😃😃😃😃
Nekem ilyen nem volt még sohasem, amiről írsz, amúgy engem kifejezetten szeretnek a gyerekek.
Te nem csináltál ilyeneket gyerekként, amiről írsz? 😂😂
Tobbnyire azt is figyelemfelkeltes miatt teszik.
Nah de ettol is ki vagyok. Amikor megkinal a 2 eves, maszatos kezu, orrban turkalo, nyaladzo gyerek a tenyerebol egy chipsel.. aztan en vagyok a bunko p ha nem fogadom el.
Bocs, de nem akarom mas nyalat es taknyat enni.
...bocsi de asszem ti valamit nagyon be neztetek..egy gyermek mindent tud mikor lejon test allapotba...caz oktatas es a kornyezet varja el szegenytol h bealljon a sorba ul-fexik-alszik-telefont b.szkod-tv-nez-tht iranyithato szolga legyen ne on maga..probald ki a kepesseget mielott itelkeznel felette hatranyosan...
en kiproszaltam...vendeg kislany sacc 2 eves...Goreny ketrec ki nyitasa majd az allat meg fogasa es a banas mod...eredmeny...apuka leult a szekre es nem hitt a szemenek...hibatlanul kiallta a kis csaj a probat...ennyit most...
Tudom hogy nem bírod a gyerekeket.
De általunk lesznek,,van aki rossz sorsra születik,,vagy épp beteg és milliók kellenek a javuláshoz,,még sorolhatnám,,,kell a segítség.
En nekik se. Lehet mondani h cukik meg artatlanok, de a gyerekeknel onzobb nincs.
Es ennek az az oka h az o korukban meg nem fejlodott ki bennuk az onzetlen szeretet. Lehet h jo emberek lesznek, de egy par eves gyerek csak magat nezi onzo, figyelmetlen, nem empatikus.
A szuleihez is csak azert ragaszkodik, mert fugg toluk es kellenek neki az eletben maradashoz.
Szal inkabb szavaznek itt is az allatokra.
Csak a gyerekek kivétel.
De egyetértek.
További ajánlott fórumok:
- Milyen híres három nevű embereket ismersz?
- A kövér embereket miért bántják, a soványakat pedig miért nem?
- Tucatnevű hírességek. Írjatok Kiss, Nagy, Kovács, Szabó, Tóth nevű ismert embereket.
- Bevallom, nem értem azokat az embereket, akik nem akarnak...
- Sosem értettem azokat, akik képesek egész nap zárt cipőben...
- Azon agyalok, hogy miért mindig azokat az embereket vonzom,...