Szerintetek is gáz ha belemegyek a randiba? (beszélgetés)
Itt vagyok.
El is felejtettem már a fórumot.
Megvolt a randi. Szerintem kölcsönösen nem jöttünk be egymásnak. Úgy beszéltük meg, találkozunk még. Aztán nem keresett csak hetek múlva. Én meg nem értem rá, mondtam hogy majd csak ekkor fogok. Akkor meg ő nem ért rá. Aztán azóta se kép se hang.
A fórum nyitója június 21.-én hozta fel a témát.
Azóta jó sok idő eltelt.
Ki tudja, mi történt. Nem első, nem utolsó, hogy valaki feldob egy témát, aztán eltűnik.
Ahogy írod is, lehet, hogy végül "kapálózott" az ismerkedés ellen, nem ment el a randira. Vagy jobb esetben azért feledkezett meg a fórumáról, mert nem "kapálózott".
A képzeletünkre bízta a történet folytatását.
Ha jobban belegondolok, bennünket is egy közös ismerős hozott össze évtizedekkel ezelőtt.
Ne kapálózz ellene, próba-szerencse 🙂
Túlgondolod.
Igazából nem is értem, hogy a családod előtt szégyellnéd, ha megfelelne a srác vagy a srác előtt, hogy valaki/ő rögtön megfelel???
Inkább örülj, ha valóban megfelelő lesz (ami egyelőre még nem is biztos). MÁsok éveket vagy akár egy életet is eltöltenek azzal, hogy megvfelelő partnert találjanak és ha neked rögtön össze jönne az csak azt jelentené, hogy vagy jól ismer a nagynénéd és tudja ki illik hozzád, vagy marha nagy szerencséd van, hogy ilyen könnyen össze jött.
Hány éves vagy, hogy közvetítik neked a pasikat?
Igen, akár jó vége is lehet, de nem hagyatkoznék csak a nagynénire vagy mások véleményére a társkeresésben.
Szóval nem vagyok nagy pasizós. 1 barátom volt csak, ő sem sokáig. Randijaim voltak, de ezekről nem számoltam be a családnak. Tehát nem tudnak róla. Kb 1 hónapja a nagynéném mondta, hogy egy kolléganőjének van egy fia, korban hozzám való. Majd megadja neki a face elérhetőségem. Mondtam, hogy ne. Azt mondta nem veszítek semmit, rendes aranyos stb. Elkezdtünk ismerkedni. Tényleg szimpi. Elvileg pénteken találkozunk.
De ha elkezdek gondolkodni, az jut eszembe hogy mintha nekem mindegy volna kivel boronálnak össze. Jó az első pasi akit ismer, megelégszem vele mert úgysem találok magamtól senkit.
Vagy túlgondolom?
További ajánlott fórumok:
- Vannak olyanok akik a házastársukkal közös lakásba találkoznak a szeretőjükkel?Ez mennyire gyakori szerintetek?
- "Te nem dolgozol, ezért én zajonghatok"- monjda anyám. Szerintetek?
- Gyermekem szeptember óta egyedül jár óvodába, szerintetek felelőtlenség ez?
- "Hála pénz" Szerintetek normális, ha egy orvosnak hála pénzt adunk? Milyen alapon adsz pénzt egy orvosnak?
- Van kedve valakinek mától velem együtt diétázni? Szerintetek hatásos lesz ez a diéta, amit kigondoltam magamnak?
- Nektek pasiknak mi jön be jobban egy nőn? Mi az ami igazán fontos a kinézetét illetően szerintetek?