Szerintetek a terhesség gyanúja fennállhat? (tudásbázis)
Köszönöm a választ! Lehet méhgyulladásnak is ilyen tünete...mert picit görcsöl az alhasamnál, vagyis inkább még lentebb. De pisilésnél nincs semmi gondom, nem fáj, és nem is járok gyakrabban sem wc-re.
Hétvégén úgyis kiderül minden. Mert akkor kell megjönnie a menzeszemnek.
Nem. Tényleg várj a mensesedig a teszttel. Az elmondásod alapján én leginkább megvonásos vérzésre gyanakodnék. Én sem voltam jó tabletta szedő és voltak hasonló tapasztalataim.
A has szurkálás még magában nem jelent terhességet.
most még tuti nem mutatna semmit
várj a menzesz időpontjáig
nincs mit tenni, várni kell majd tesztelni
és jobban odafigyelni a gyógyszer bevételére
állítsd be a telefonod úgy, hogy minden nap azonos időben figyelmeztessen
Az a kérdés, ebben a hónapban rendesen szedted-e a gyógyszert vagy megint kimaradt-pótoltad?
(AZ elmúlt hónapok ebben az esetben nem nagyon számítanak)
A diéta-torna nem hiszem, hogy beleszól, hacsak nem valami ördögi hasizomgyakorlatokkal gyötörted meg a bélésed.
Milyen a diétád?
3 hete elkezdtem diétázni is, több-kevesebb sikerrel..! :)
De mellette most heti kb. 2 alkalommal járok edzeni is személyi edzővel, mert fogyni szeretnék. Ez is esetleg benne lehet?
Az lenne a kérdésem, hogy a Jangee fogamzásgátlót szedtem eddig, de kb. már lassan 1 éve kb., hogy Iamna fogamzásgátló gyógyszert szedek. Nem mindig tartom be pontos szedését, +1 1-2 óra, de nagyon ritkán el is felejtem bevenni (de mindig pótolom)...Tudom erre figyelni kell jobban!
De most az a kérdésem, hogy még van a levélben 4 szem tabletta, de tegnap ilyen kevés pecsételő szerű vérzésem van, és most reggel is. Mitől lehet ez szerintetek? Terhesség gyamúja szerintetek fennállhat? Nem tudom, hogy a teszt is kimutatná e esetleg már? Elvileg a menzeszemnek rendesen jövő héten hétvégén kell majd megjönnie, úgy szokott. Köszi mindenkinek a válaszát és tapasztalatokat!
További ajánlott fórumok:
- Kizárható a terhesség, vagy lehetséges szerintetek?
- Hétfőn terhességi teszt, beültetés után 11 nappal. Szerintetek pozitív lesz vagy sem?
- Bármit eszek rögtön hányingerem van, terhesség kizárva, szerintetek mitől lehet?
- Mennyi esélyem van a terhességre szerintetek?
- Terhesség gyanúja továbbra is fennállhat?
- Terhesség gyanúja lehet?