Mennyi esélyem van a terhességre szerintetek? (tudásbázis kérdés)
Harmincadikán csinálj, akkor már nagy valószínűséggel kimutatja.
Esély van a terhességre, viszont ha 16-án volt peteérésed, akkor kizárt, hogy bármilyen tüneted legyen. Hiszen még be sem ágyazódott, addig meg nincs ami termelje a terhességi hormont.
Kb. 10 nap a beágyazódás. Tüneteket utána fogsz produkálni. Próbálja lazítani! Lehetsz terhes,persze! De abból,hogy itt tippelget mindenki, nem változik semmi! :)
Drukkolunk!
Van.Több is. Nem volt tünet eleinte. Csak szellemi értelemben éreztem azonnal meg a 2.lelket.
Igazad van, megpróbálom magam elengedni teljesen...nem is gondolok rá, megvárom h. megjön e a menszim vagy sem. Neked van már babád? Ha igen, visszaemlékszel a tünetekre, mikor csináltad a tesztet...stb...stb..stb.
Pszichoszomatikus tüneteket produkálsz. Saját magadat lovalod bele az egészbe.
3.58 nap múlva, de az se baj, ha 4.
Kedves méhecske 2014 igazad van.Csak szeretnék már babát, első próbálkozás is... most is feszül a cicim,,,de nekem menszi előtt amúgy is szokott, de nem 1,5 héttel előtte. Ezért furcsa.
Miért akarsz padlót fogni? Akkora bukták szoktak lenni az ilyen "várakozásokból".
Ha lazítanál a tested is sokkal befogadóbb lenne.És mennyivel jobb meglepi lenne, váratlanul egy kisbaba, mint szarrá idegelve magad.
Az elmaradt menstruáció napján érdemes tesztelni vagy esetleg egy nappal előtte. Most még semmit sem fog mutatni a teszt.
UHHH, csajok 13.a óta alig várom, hogy megtudja az eredményt. Izgulok,Szerintetek hánynap múlva csináljak tesztet?
Figyi, szerintem a legjobbat akkor tennéd, ha ezzel az egész teherbe esési cirkusszal nem foglalkoznál. Hol van még 30-a? Nem beszélve arról, hogy saját magadat agyilag spannolod a "tünetekre".. gondolkodj már egy kicsit...
Aztán ha meg megjön akkor padlót fogsz. Miért jó ez neked?
Benne van az esély! De ne akard görcsösen, ne aggódj,ha egyből nem sikerül,pár nap és kiderül :)
Hajrá :)
]0 százalék; 100 százalék[
amúgy ha tök egészséges vagy és a párod is, akkor elég jók az esélyeid.
Meg még annyit hozzá, hogy nagyon feszül a cicim, 16.-án nagyon görcsöltem és szúrt is a hasamba. Mikor érdemes tesztelnem szerintetek?
Sziasztok Kedves Anyukák, Leendő Anyák, Nők! Azt szeretném megkérdezni, hogy március 13.-án voltam együtt a párommal, nem védekeztünk. Az okostelefonomban van egy menszesz naptáram, amely szerint márc.11-17-ig van termékeny időszakom, és 16.-án van a peteérésem. 30.-án kellene megjönni a menszimnek.Az érdekelne, hogy szerintetek igy kb.mennyi eséllyel lehetek terhes? Szeretnénk babát, még csak most próbálkoztunk :).
Ez így kevés infó! Ha szexeltél, és nem védekeztél, és NŐBŐL is vagy, és volt peteérésed... akkor van esély.
Mennyi esélyem van a terhességre szerintetek?
További ajánlott fórumok: