Szerintetek a KMD (Keresd magad degeszre) ugyanolyan MLM, mint a többi? (tudásbázis)
Ez a KMD:
kár hogy nincs olyan, hogy dmt
(dolgozzon mindenki tisztességesen)
eppen most talaltam ra errre a keresd magad degeszre, es eppen utana olvasok! :))
hat jol csinaljak a sracok!!
Sajátos magyar tulajdonság amit nem ismerek azt csak fikázni meg lepiramisozni lehet, mesélj már nekem arról, hogy semmi pénz nélkül hogyan lehet jó és teljesen legális jövedelemre szert tenni???
Ha dolgozol valahol az nem egy piramis???
Azt sem tudjátok miről beszéltek csak lefújjozni tudtok mindent!
Gratulálok!!!!!!
Mi a franc lenne, mint egy újabb átverés???
Valaki tényleg komolyan tud venni egy ilyet???
Sziasztok!
Én is feliratkoztam, az egész arról szól, hogy a két srác aki elkezdte különböző MLM hálózatokban van benne és így gyűjtik maguk alá az embereket. Tehát nem maga a KMD az MLM, hanem amiket majd ajánlanak. És attól függően kell fizetni, hogy melyik rendszert ajánlják. Elsőre egy arany üzletet ajánlottak, ahol természetesen van induló tőke. Egy hete kaptam egy levelet, hogy holnap jön az ingyenes, de azóta semmi. Csak kiváncsi vagyok mi lesz, de az biztos, hogy csak a KMD tagságból senki nem fog tudni kapni egy fillért sem. Tehát ha pénzt akarsz, akkor más MLM-ekben kell résztvenned, amit a KMD nélkül is megtehetsz, ráadásul te választod ki, hogy miben és nem csak az ő ajánlatukból választhatsz. Mindenesetre a srácok jól kitalálták, hogy növeljék a saját hálózatukat és úgy látom nagyon sokan bedőltek nekik.
Miért kéne fizetni?
Nem arról szól a dolog hogy Te kapsz jutalékot?
A KMD is MLM alapú, de itt csak építed a hálózatodat.
Amiben különbözik a többitől az az, hogy itt neked nem kell eladnod senkinek semmit, azt maga az oldal teszi meg.
Neked csak annyit kell tenned, hogy minél több embernek ajánld az oldalt és ebből lesz Neked nem is rossz jutalékod.
Vesztenivalód nincs, bármikor leiratkozhatsz, ha úgy gondolod, hogy ez neked nem ok.
Viszont mivel teljesen ingyenes ezért úgy gondolom egy próbát mindenképp megér!
Én benne vagyok és gyűlnek is szépen az emberkéim:)
Üdv.
További ajánlott fórumok:
- 2 ugyanolyan terhesség mégis más nemű gyermek
- Háztartási gép szerelő átvert. Drága volt és a mgépem ugyanolyan rossz mint azelőtt.Hol jelenthetem? SEGÍTSETEK!
- WC csésze víz alatti részét mivel tisztítjátok? Hogy ugyanolyan szép legyen, mint a feletti része.
- Nemvárt napján terhesség esetén előfordulhat ugyanolyan erős görcsölés, mintha valóban megjönne?
- Első nagy veszekedés. Innentől már nem lesz ugyanolyan a kapcsolat?
- Ablakcsere szomszéd "fronton". A régi ablakot kicseréltethetem e ugyanolyanra, mint a meglévő?