Az internetes társkeresőkön létrejövő kapcsolatok ugyanolyan erősek, mint a személyesen kialakultak? (beszélgetés)
Nem rég voltam a kollégáimmal egy összejövetelen, ahol azon csodálkozott valaki, hogy a társaság nagy része, nem interneten ismerkedett.
Szerintem, az internetes ismerkedés lesz lassan az alap és az lesz fura, ha valaki nem így teszi.
A kapcsolat minősége, nem attól függ, hogy hogyan ismerkedünk meg! Csak rajtunk múlik, hogy alakul tovább;)
Szia.
Minden lehetséges!
A lényeg:
JÓL TUDJ SZELEKTÁLNI!
Hajrá!
Egy próbát megér!
Sajnos nagyon sok nárcisztikus hajlamú pasi társkeresőzik a párja mellett, ez a "szórakozásuk" 😠
Persze sok normális ember is fenn van és sokaknak össze is jön egy stabil, jó párkapcsolat. Volt kolléganőm is ott ismerte meg a férjét, 15 éve házasok, 2 gyerekük van. Unokatestvérem lányának 20 éves koráig nem volt kapcsolata (zárkózott, introvertált típus) aztán egy társkereső oldalon megismert valakit aki ugyanaz mint ő, csak férfi kiadásban (zsák a foltját 🙂) Már össze is költöztek. Vannak pozitív történetek is szerencsére 🙂
Az ismerkedési folyamat már offline - gondolom - akkor már ugyanúgy kiderülhetnek dolgok.
Szerintem kevesebben mennének lépre, ha a második randira már nem úgy mennének, hogy párkapcsolatban vannak és már a neveiket illesztgetik a másikéhoz.
Egyéként a nők is megérik a pénzüket a társkeresőkön. Egy ismerősöm, a felesége lelécelt úgy 10 éve, B. felnevelte a négyből vele maradt 3 lányát, és úgy döntött, hogy keres egy új társat. Felmerült benne, hogy könyvet ír a tapasztalatairól,
Küzdeni szerintem egyáltalán nem érdemes. Légy önmagad legjobb verziója, aztán vagy működik, vagy nem.
Mindegy hogy online vagy offline találkozol vele, megismerni csak személyesen lehet és onnan már pont olyan, mintha a villamoson botlanátok egymásba.
Az én bemutatkozó szövegem úgy indult anno, hogy "In medias res... van egy fiam."
Augusztus végén kezdtünk el beszélgetni, elég hamar átmentünk közösségi oldalra, majd jöttek a hajnalig tartó telefonbeszélgetések (ó, de sok 2 óra utáni szétkapcsolásunk volt... :D), októberben találkoztunk először, márciusban mondtuk ki, hogy akkor ez kapcsolat.
2 évvel később az évfordulónkon esküdtünk. Ennek 9 éve lesz jövőre, szóval 11 éve vagyunk együtt lassan.
Érdemes.
A páromat egy társkeresőn ismertem meg, 5.5 éve vagyunk együtt.
Jól kell tudni válogatni és nem szabad feladni, mert sok, nagyon sok nem normális ember is van.
Nekem fura a kérdés,,mert megismerkedsz valakivel neten aztán személyesen ismerkedtek tovább.
Nem úgy van hogy a netről irány a templom.
További ajánlott fórumok:
- Tapasztalatok internetes társkeresővel kapcsolatban
- Egyedülálló anyaként, társkereséssel kapcsolatban kérdeznék pár dolgot?
- Barátnőm társkereséssel kapcsolatban pesszimista vagy realista?
- Csakrákkal kapcsolatos személyes tapasztalatokról tudtok mesélni?
- Párkapcsolat - Társkeresés 35 év felett
- Van itt valakinek személyes tapasztalata a nyilt örökbefogadással kapcsolatban?