Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Az internetes társkeresőkön létrejövő kapcsolatok ugyanolyan erősek, mint a személyesen kialakultak? fórum

Az internetes társkeresőkön létrejövő kapcsolatok ugyanolyan erősek, mint a személyesen kialakultak? (beszélgetés)

ma 19:25

Nem rég voltam a kollégáimmal egy összejövetelen, ahol azon csodálkozott valaki, hogy a társaság nagy része, nem interneten ismerkedett.

Szerintem, az internetes ismerkedés lesz lassan az alap és az lesz fura, ha valaki nem így teszi.

A kapcsolat minősége, nem attól függ, hogy hogyan ismerkedünk meg! Csak rajtunk múlik, hogy alakul tovább;)

16. kalmanka511 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 18:12
nyilván. CSak meg kell találni a megfelelő embert.
15. Myra
ma 17:09
Nem azon múlik hol ismerkedtek meg, mert ott is sor kerül személyes kapcsolatra. Hanem az a fontos, hogy megértsétek egymást.
14. Ancsika81 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 17:07

Szia.

Minden lehetséges!

A lényeg:

JÓL TUDJ SZELEKTÁLNI!

Hajrá!

Egy próbát megér!

13. Violet18 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 16:09
Sztem igen, nyilván sok a hülye ott is, de hol nem. Lényeg h ne görcsölj rá, én is ilyen oldalon találtam meg páromat 💕💕
ma 13:18

Sajnos nagyon sok nárcisztikus hajlamú pasi társkeresőzik a párja mellett, ez a "szórakozásuk" 😠

Persze sok normális ember is fenn van és sokaknak össze is jön egy stabil, jó párkapcsolat. Volt kolléganőm is ott ismerte meg a férjét, 15 éve házasok, 2 gyerekük van. Unokatestvérem lányának 20 éves koráig nem volt kapcsolata (zárkózott, introvertált típus) aztán egy társkereső oldalon megismert valakit aki ugyanaz mint ő, csak férfi kiadásban (zsák a foltját 🙂) Már össze is költöztek. Vannak pozitív történetek is szerencsére 🙂

11. michelle.r (válaszként erre: 7. - Érdekes73)
ma 12:42

Az ismerkedési folyamat már offline - gondolom - akkor már ugyanúgy kiderülhetnek dolgok.

Szerintem kevesebben mennének lépre, ha a második randira már nem úgy mennének, hogy párkapcsolatban vannak és már a neveiket illesztgetik a másikéhoz.

Egyéként a nők is megérik a pénzüket a társkeresőkön. Egy ismerősöm, a felesége lelécelt úgy 10 éve, B. felnevelte a négyből vele maradt 3 lányát, és úgy döntött, hogy keres egy új társat. Felmerült benne, hogy könyvet ír a tapasztalatairól,

10. Ágio8405 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 11:20
16 éve vagyok együtt a férjemmel aki társkeresőn ismertem meg. Vagy több pozitív példa az ismeretségi körömben, meg olyan is akinek egyáltalán nem jött be a netes ismerkedés
9. Görögtánc (válaszként erre: 7. - Érdekes73)
ma 11:15
Szűrni kell. Találkozáskor úgyis elválik, hogy kamuzott az illető vagy sem. Élőben sok minden kiderül, nem lehet monitor mögé bújni. Lehet hogy hosszabb időt vesz igénybe mire normálisra akadsz, de idővel ott is lehet találni társat. Mai világban élőben is nehéz lehet. Mindenki rohan, hol ismerkedjenek? Boltban nem lehet, mindenki fut, postán csekk feladás közben sem (de már az is online van), baráti körökben, munkahelyen ismerkedéstől meg sokan elzárkóznak, nem akarják megkavarni a kialakított kapcsolataikat egy rossz románccal.
ma 11:12
Idővel azzal is találkozol akit megismersz egy társkeresőn nem? Abból is személyes kapcsolat lesz így lehet ugyanolyan erős idővel.
7. Érdekes73 (válaszként erre: 6. - Michelle.r)
ma 10:56
Nem teljesen olyan több a kamu szerintem.
ma 10:42

Küzdeni szerintem egyáltalán nem érdemes. Légy önmagad legjobb verziója, aztán vagy működik, vagy nem.

Mindegy hogy online vagy offline találkozol vele, megismerni csak személyesen lehet és onnan már pont olyan, mintha a villamoson botlanátok egymásba.

5. srcrss (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 10:26
Nincs internetes társkeresős tapasztalatom, de szerintem teljesen mindegy, hol ismerkedtek meg. Tőletek függ, hogy mi lesz belőle.
ma 10:20

Az én bemutatkozó szövegem úgy indult anno, hogy "In medias res... van egy fiam."

Augusztus végén kezdtünk el beszélgetni, elég hamar átmentünk közösségi oldalra, majd jöttek a hajnalig tartó telefonbeszélgetések (ó, de sok 2 óra utáni szétkapcsolásunk volt... :D), októberben találkoztunk először, márciusban mondtuk ki, hogy akkor ez kapcsolat.

2 évvel később az évfordulónkon esküdtünk. Ennek 9 éve lesz jövőre, szóval 11 éve vagyunk együtt lassan.

ma 10:02

Érdemes.

A páromat egy társkeresőn ismertem meg, 5.5 éve vagyunk együtt.

Jól kell tudni válogatni és nem szabad feladni, mert sok, nagyon sok nem normális ember is van.

2. libikóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 10:01

Nekem fura a kérdés,,mert megismerkedsz valakivel neten aztán személyesen ismerkedtek tovább.

Nem úgy van hogy a netről irány a templom.

Nekem még nem jött össze olyan. Csak kérdezem. Érdemes küzdeni és tényleg ugyanolyan kapcsolat összejöhet, mint ha a munkahelyen, boltban, szórakozóhelyen ismerkednénk meg?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook