Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Mi lehet az oka, hogy csak az én cipőmet lopták el? Ugyanolyat rendeltem és szintén eltűnt. fórum

Mi lehet az oka, hogy csak az én cipőmet lopták el? Ugyanolyat rendeltem és szintén eltűnt. (beszélgetős fórum)

ma 12:19

Mérlegelni kell érdemes-e kint tartani a cipőt vagy nem.

Bent nagyon kicsi a helyed hogy nem férnek el a cipők az előszobában? Vagy annyira steril a lakás hogy séta után a kutya lábát is fertőtleníted? Olyan jó kicsit természetesebben élni. Próbáld ki te is!

9. globus (válaszként erre: 8. - Evawitch)
ma 11:51

Sajnos, ilyen világot elünk :/

Muszáj trúkközni, magadat megvédeni, a második eset legyen utolsó. Nem adnék harmadikat. Ócska cipő, vagy nem hagynám kint.

ma 11:00
Így is csak az volt kint, amit hordok is. Téli csizma meg nyári cipő nem állt kint. 4x 5x biztos kilépek az ajtón egy nap és be is. Kinti cipőzés nagyon megkönnyítette a dolgomat idáig a fél évig. Akkor találtam ki, hogy kint hagyom, ha már másnak is ott van. Valamiért az én teljesen fekete adidas cipőm kellett 2x a tolvajnak. Lassan már egy jobb márkás is kijön az árából, ha összeadom a rendeléseket. Így is drágálltam ezt is. Utóbbin meg még gyűrődés se volt. Tegnap hajoltam le, hogy nyúlok érte és csak a helye volt már.. valaki nagyon kiszemelte magának..
7. Evawitch (válaszként erre: 6. - Globus)
ma 10:54

Nem is volt egy nagyon drága cipő, de már harmadszorra megrendelni sok.

Ki merjem tenni vajon a Decathlonos vízálló olcsó kategóriás túracipőt? Abban sétálok a kutyákkal. Vagy esetleg legközelebb a munkáscipőmet viszik el ?

6. globus (válaszként erre: 5. - Evawitch)
ma 10:41
Ilyen célra inkább tarts egy kiszuperált lábbelit. Szép cipőket ne tedd ki.
5. Evawitch (válaszként erre: 3. - Srcrss)
ma 10:25
Vizes általában kicsit. Kutyákkal sétálok és nem csak a betonon járok. Ha a kertben kellett csinálni valamit, az retkes lesz. Ha kicsit sáros már az is retek.
4. Evawitch (válaszként erre: 2. - Teletabby)
ma 10:24
Kutya nem hiszem. Rajtam kívül senkinél nincs kutya.
3. srcrss (válaszként erre: 1. - Evawitch)
ma 10:24

"Miért én hordjam be a retkes cipőt?"

Retkes? Az gáz. Az enyémek nem retkesek. Eszembe nem jutna kitenni őket. Nagyon vigyázok a dolgaimra.

2. teletabby (válaszként erre: 1. - Evawitch)
ma 10:23
Ez csak is egy huncut kutyu lehet! Nézz szét a szomszédoknál!
ma 10:16
Masok laknak itt 10 éve, de soha semmi nem tűnt el. Az 37es méretű fekete cipőm 2x eltűnt. Többieknek ezer cipő is kint van egy szinttel feljebb, de senkivel nem fordult elő. Valaki hülyének néz, hogy lehetetlen. 5-6 pár cipőt tartottam kint, szép rendben a fém polcon. Kedden még megvolt, mert volt rajtam, szerdán még láttam és tegnap délután már nyoma veszett. Szomszédokra nem jo a méret, lehet látogató vagy postás helyettesítették, nem tudni. Kaptam egy kis csomagot és aznap tűnt el, amikor kézbesítve lett. Oké, hogy behozom oké cipőt a lakásba, de miért csak nekem es az ugyanolyan színű cipőmet 2x? Másnak miért nem tűnt el soha semmi ? Miért én hordjam be a retkes cipőt és más miért tarthatja továbbra is kint minden gond nélkül?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook