Mi van akkor ha rendeltem valamit az interetről utánvéttel, de nem veszem át? (tudásbázis)
Megkérdeztem e-mailben a cégtől, hogy mi van ilyenkor, kíváncsi vagyok, válaszolnak-e.
Látom, Bianka meg regisztrált egy új nickkel egy kérdés miatt, aztán törölte is magát? Ez mire jó?:-(
Szia,
mi lett végül is, átvetted vagy nem vetted át?
Én is ebbe a cipőbe keveredtem most sajnos, szerintem önhibámon kívül, holnap jön a csomag, de nem szeretném átvenni.
Hanem ki?
A rovatnyitó meg spiller volt
Tecett volna előre gondolkodni
Internetes rendelés(webáruház) esetén nyolc napig van jogod elállni a vásárlástól indoklás nélkül.
Semmilyen következménye nincs.Ha magánszemélytől vásárolsz utánvétellel és nem veszed át
a csomagot, akkor őt duplán bünteted, mert bukja
a feladás költségét és vele fizettetik meg a vissza szállítás költségét is.Ez mondjuk már nem fayr!
Ha én el akarnék adni valamit, én sem tudnám odaírni, hogy mennyi a postaköltség mert előre nem tudom.
Egyébként valószínűleg nem tudnák vagy nem is érné meg bírósági úton behajtani ezt az összeget, de nagyon csúnya dolog az ha valaki rendel valamit, aztán mikor kiviszik nem veszi át.
Számodra nem történik semmi, a postás visszaviszi a feladónak.
A feladó viszont pórul jár, mert elbukja a szállítási költséget, amiről nem ő tehet :(
Nem tudom,nekem az lenne logikus,hogy odaírják,bár való igaz,hogy mindig az apró betűs részben van a lényeg.Ettől függetlenül még mindig tartom,hogy nem volt feltüntetve.
Na mindegy.Még átgondolom,bár lehet átveszem inkább. Most már legalább tudom,hogy mire kell odafigyelni internetes vásárlás esetén..(bár már többször rendeltem és nem volt gond...)
Köszönöm mindenkinek!
Direkt megnéztem még egyszer:
Áruátvételnél fizetendő: 1.016 Ft + postaköltség
További ajánlott fórumok:
- 13. havi nyugdíjból megengedhettem magamnak,és rendeltem...
- Tesz-Veszen lelt árut rendeltem hosszas egyeztetés után, előre ki is fizettem. Azóta sem e-mail, sem áru. Ennek egy hete. Mi tegyek?
- Zuhanykabint rendeltem, de a tálcát nem kaptam meg hozzá, pedig kellett volna. Hová fordulhatok?
- Vateráról rendeltem utánvéttel, és még nem jelentkezett az eladó. Lemondhatom a rendelést?
- Telefonon rendeltem valamit! Mi történik akkor, ha mégsem veszem át?
- Mi van, ha nem veszem át az interneten utánvéttel rendelt árut?