Telefonon rendeltem valamit! Mi történik akkor, ha mégsem veszem át? (tudásbázis kérdés)
Ez eddig oké, ezt én sem vontam kétségbe, de a szóbeli megállapodást, az írásos forma követi, ami hitelesíti a szóbeli megállapodást.
Tehát, mindenképpen az írásos formához lyukadunk ki! :D
igen, ez igaz! De utána küldik is az írásos formát!
Viszont itt, ha elolvastad az elejét, olyanról közel sem volt szó, hogy felveszik a beszélgetést!!!!!!! :o
Ne vedd át és kész!
Ha a szóbeli megállapodást nem követte E-mail váltás, vagy bármi féle írásos forma, akkor nem kötelezhet rá, hogy átvegyél bármilyen csomagot!
Amúgy meg a futárszolálat ha nem talál otthon, kövi alkalommal újra megpróbálja, vagy másnap, aztán ha akkor sem veszed át, akkor visszaküldi a gyógyszertárnak.
Na én ezek után, biztos nem venném át a csomagot!
Lényeg, hogy jogi következménye szóbeli megegyezés alapján, NINCS!!!
Én is így gondolom!
Egyébként ez egy "létező" patika, ahol gyógyszerkiszállítással is foglalkoznak.. Van még chat-szobájuk is, ott beszéltem tegnap a nőcivel:D
Ma meg közli, hogy elküldte a "szajrét".., hogy ki kérte rá, nem tudom..
Egyébként meg nem is érdekel.. Dolgozom, nem fogok szabit kivenni, és a futárt lesni..
Amúgy mit tud tenni?
Hivatalos megrendelés nincs, a telefonbeszélgetés (amit különben bárki lefolytathatott) meg Téged igazol.
Szépen de határozottan hajtsd el a francba :-)
Gyógyszertárból, telefonon, futárral, átutalással, hát én ilyenről még nem is hallottam.
Ettől függetlenül szinte biztos vagyok benne, hogy nem vagy köteles átvenni.
Telefonon rendeltem valamit tegnap egy gyógyszertárból.
Azt mondta a hölgyike, hogy nincs készleten, de az sem biztos, hogy rendelhető. ..ha mégis felhív!
Mondtam, hogy ok., de megpróbálom máshonnan is beszerezni, és mindenképp átutalással fizetnék.
Ma hívott, hogy megrendelték, és átatták a futárnak.
1. nem erről volt szó
2. átutalással akartam fizetni, mert úgy 700ft lett volna a posta, így futárostól, utánvéttel 1600ft...
Ezt én így nagyon nem akarom.
Mondtam a nőnek, az meg azt mondta, hogy KÖTELES vagyok átvetnni!!!
Vissza mondhatod.
Ha nem veszed át visszaviszik.megpróbálják mg kiszállítani, de egyszerűbb ha vissza mondod;)
További ajánlott fórumok:
- Miért hívogat a pasi telefonon?
- Te mit tennél, ha a párod azon kapod, egy idegen nővel szerelmes üzeneteket vált a neten? Ill. smsezgetnek telefonon?
- Zaklatás telefonon
- 13. havi nyugdíjból megengedhettem magamnak,és rendeltem...
- Ma már meg lehet nézni az interneten, hogy az Allianz mennyi reálhozamot fizet vagy csak telefonon mondják meg?
- Veszélyes biciklivel elmenni Szabadkára? Ha valami baj történik, fel tudom hívni telefonon a magyar rendőrséget?