Zaklatás telefonon (beszélgetős fórum)
Nagyobbik fiam ha hív, mindig az van kiírva, hogy rejtett szám. Ugyanis titkos a száma.
Már a miénk is titkos, mert régebben sokat zaklattak minket is. Sőt! Valaki állandóan taxit hívott nekünk (helyettünk), és kijöttek a taxik még éjjel is, álltak a lakás előtt, vártak, majd elmentek. Volt olyan, hogy egy taxis telefonon kérdezte, hogy Bp-ről induljon-e el értünk Debrecenbe (ott laktunk akkor)...
Amikor bizonyított a zaklatás a rendőrség régebben is lépett. A hívások alapján, ha nagyon akarják, ha nem is szól bele valaki azt is tudni fogják milyen számról hívtak.
A szolgáltatódtól bővebb információt kérhetsz. Sok sikert!
Szombaton volt a 3-ik hogy valaki szám nélkül keresett,megvárja amig beleszolok és leteszi.De csak szombaton.Nincs olyan ember akivel roszban lennék,nem tudom ki lehet.elsö 2-re azt hittem téves,de a 3-ik után mrgijedtem,nem tudom én sem mit csináljak.
Sajna a telefonom nem okos fajta igy nem tudok állitani rajta,hogy csak ismert számokat fogadjon.
Sziasztok.
Érdelődnék, azoktól akiknek van ilyen irányú tapasztalatuk, hogy mit lehet telefonos zaklatás esetén tenni.
Zaklatnak, hívogatnak, de nem szólnak bele. Persze nem tudom ki lehet, de állítólag ez most már bűncselekmény, mert zaklatásnak számít.
Ha elmegyek a rendőrségre és feljelentem azt mondják visszekeresik a híváslistát...de akkor is ha nem szólnak bele, ha nem fenyegetnek?
És a híváslistán ha valaki titkos számról hívott, akkor az is kideríthető? Vagy olyan számról, ami egy cég nevén van, azzal mit tud a rendőrség kezdeni? Gondolok valakire, hogy ki hívogathat, de mivel neki céges telefonja van, így félek hogy nem tud a rendőrség semmit tenni. Mert céges telefonnál bárki használhatja azt a telefont. Vagy nem jól gonddolom? Vagy valakinek ilyen irányú tapasztalata?
Köszönöm előre is a segítséget...remélem hamar megoldódik.
JÓ HÍR!!!
Reggel hallottam a tévében,hogy január 1-től bötönbüntetést is kaphatnak a zaklatók.:))))
a zaklatómnak amiket kívántam,ha csak a fele bejönne....
sajnos ilyen a magyar igazságszolgáltatás.:((((
aki bánt egy állatot,1-2 évet kaphat érte.
a zaklatóknak is járna...
nekem azt ajánlotta a helyi rendőr,hogy cseréljek számot.(4000 Ft-ba kerül)
hát igen,de az nem baj,hogy egy ember idegileg ki is készülhet miattuk?
azért jó hogy van állattörvény,bűnözők személyiségjoga.
a telefonos zaklatás max.szabálysértés lesz tavasztól.
ha ismert emberek lennénk,már nem lenne ilyen gondunk.
További ajánlott fórumok:
- Miért hívogat a pasi telefonon?
- Te mit tennél, ha a párod azon kapod, egy idegen nővel szerelmes üzeneteket vált a neten? Ill. smsezgetnek telefonon?
- Ma már meg lehet nézni az interneten, hogy az Allianz mennyi reálhozamot fizet vagy csak telefonon mondják meg?
- Ti beszéltek a párotokkal napközben telefonon?
- Ti hogyan dolgozzátok fel a telefonon és személyesen zaklató ügynökök idegesítését?
- Ha valaki telefonon szám nélkül zaklat, mit lehet tenni?