Szeretnék vízszűrős zuhanyfejet venni, mert nagyon klóros nálunk a víz, tud valaki segíteni, milyet vegyek? (tudásbázis)
Igazából szinte mindegy, hogy milyen márka, a lényeg, hogy aktív szenes legyen. Nekünk Blue Filters volt, az fél évig elegendő, és 4000ft-ba került. Ezt a zuhany gégecső elé kell felszerelni. Szépen kiszűri a klórt.
Ha családi házatok van, érdemes berakni a bejövő vízhez a kazánházba egy méreteset, nagyobb teljesítményűt.
szia!
mi spa.hu-sat fogunk venni.nem valami jó a víz minősége nálunk,a picinknek pedig száraz,ekcémára hajlamos bőre van.én ezt látom eddig a legjobbnak,már személyesen is megnéztük,beszéltünk az emberkével aki ezzel foglalkozik.
szerintem érdemes megnézned,max nem ezt választod :)
emberek, nyugodtan lehet írni márkanevet!
reklámot nem írhatsz, azaz nyereséged nem lehet a termék megnevezéséből vagy ajánlásából.
ennyi a szabály
Szerintem sokkal nagyobb baj, hogy amit megiszunk az milyen mocskos víz!!!
Én decemberben vettem ivóvíz szűrőt, és (semmi közöm a forgalmazóhoz!!) nagyon meg vagyok vele elégedve!!
A teától kezdve, a levesig, kocsonyáig mindenhol érezhető a TISZTA víz!!!
(a naplómban megtalálható a bevizsgált víz tisztasága, ill. piszkossága valamikor dec. közepe táján!)
szerintem írhatnál márkát, pl engem is érdekelne:)
és ha nem ír senki konkrétat a tapasztalatairól, akkor nem sokat ér egy ilyen tudásbázis kérdés...
talán ha nem te forgalmazod, akkor nem törlik a márkanevet, más témákban is konkrét dolgokról folyik a szó, sőt, több termék magában a fórum címében is szerepel...
szóval szerintem hasznos lenne, ha leírnád, hgoy milyet használtál, mennyiért vetted és mennyi ideig volt használható:)
További ajánlott fórumok:
- Nagyon fáj a vesém. Tud valaki segíteni, mit tehetnék?
- 4 hós szoptatott babámnak 2 napja nincs széklete, nagyon sír mit lehetne segíteni?
- Hogyan lehet segíteni annak, aki nagyon szereti a hazugságot?
- Nagyon jó hajpakolásra lenne szükségem!!! Tud valaki segíteni?
- Vizszűrős (klór, baktériumok.) zuhanyfej..tapasztalatok?
- Hyundai vízszűrős porszívóm van. Nagyon elégedetlen vagyok vele. Törik, szakad. Milyet vegyek?