Szerelmi zűrzavar? (beszélgetés)
azon gondolkodtam,{néha szoktam},amikor ezzel az ,,,úriemberrel,,, beszélget ,mi jut eszébe a ,,férjéről,ha mint ,mondja, jól megvannak, és hol van olyankor a férje vagy párja vagy akárkije,,?!
mi jár az ő fejében,mi lenne ha,,,,,,,,,,?????
Szerintem otthagyná a gyereket, családot, mindent.
Naná.
Csak nehogy visszanyaljon a fagyi...
- ilyenkor szokott ilyesmi történni. (és itt most nem arra a visszanyalásra gondolok, ami majd először eszedbe jut).
Most, hogy így felidéztem a történetet, azt hiszem a pasi illedelmesen napszaknak megfelelően és rohadtul izgulva és szorongva köszönt és az ismerősöm még visszaköszönni sem tudott az elképedéstől mert a pasinak talán csak egy sárga foga volt, vagy egy sem?
Hát igen, megértem, hogy azonnal lefalcolt és hazáig meg sem állt:)
Volt egy ismerősöm. Munka kapcsán telefonon ismerkedett meg egy pasival. Izzottak a vonalak oda-vissza rendesen. Ment ez addig míg bele nem szerettek egymás hangjába. Eljött a tali ideje. Megbeszélés szerint a pasi egy szál vörös rózsával várta az adott helyen az ismerősömet. A csaj meglátta a férfit. Ledöbbent. Sarkon fordult és szó nélkül menekülőre fogta. Hátra sem nézett. Se kép, se hang. Nem jött ki szó a torkán.
Mikor kérdeztük miért és legalább pár mondatot az illem kedvéért, azt mondta lefagyott, leblokkolt. A pasi alacsony kopasz, sörhas és még nem tudom mi kifogása volt.
Hát ennyi.
További ajánlott fórumok:
- Ti hogy tudtok túlleni egy szerelmi csalódáson?Kinek mi segit?
- Mi volt eddig a legnagyobb szerelmi csalósásod?
- Lenne kedved beszélgetni, tanácsot adni egy szerelmi kérdésben, teljesen tanácstalan vagyok?
- Egy megalázott és meggyötört szerelmi válság
- Feldolgozni egy szakítást... szerelmi bánat, avagy beszélgessünk, ha segítség kell
- Nem kívánom a szerelmi életet a férjemmel