Nem kívánom a szerelmi életet a férjemmel (beszélgetős fórum)
Szerintem a fogamzásgátlót hagyd abba, ha csak a hízás miatt szeded, vagy kezdj el másikat szedni.
Az esti, főleg a lefekvéshez közeli kajálások hízlalnak a legjobban, úgyhogy ha hízni akarsz, akkora iktass be kajálásokat.
Én is voltam nagyon vékony, hiába ettem, és akkor jött fel rám a súly, amikor elkezdtem az esti evést.
Elkeztem inni egy teát is,és ma már 2szer ettem. Megpróbálom összeszedni magam.
:)
Szuper, nagyon-nagyon örülök neked. És ugye nem vetted be a tablettát? Meg volt beszélgetés, meg romantika, meg kedvesség. És máris történt valami.
Én is írnék hasonlót magamról szívesen... :)
Javulóban a dolog.:)
Tegnap elmentünk vacsorázni,igaz hármasban. De nagyon elfáradt a kislány,gyorsan elaludt. Mi egy kicsitt fenmaradtunk,beszélgettünk egy pohár bor mellett...és utánna meg.....
Köxi a tippeket,tanácsokat! :)
citromfű orbáncfű macskagyökér levendulavirág
;)
Végigjártam a teákat mert pánikos voltam egy temetés után ;)
:DDD
De hüle' vagy! :)
És erre fel fogamzásgátlót írnak fel? Hát....
Inkább egy enyhe nyugtatót próbálj meg szedni. Vannak gyógynövényes készítmények. Az idegeskedéstől lehet fogyni. Próbáld meg inkább ezt megszüntetni.
Ha hízni akarsz akkor szedj B-vitamint, ca, mg,
anno 47kg voltam most 57 , mert hízókúráztam és sikerült , de nem szedtem sose gyógyszert se étvágy gerjesztőt.tornáztam minden nap és torna után sokat ettem, megjött az étvágyam, folyton éhes voltam.
De a hízni is épp ily nehéz, mint fogyni, ehhez is kell kitartás és akarat erő :D.
plusz minden kajelés után egy babán:)
hát de az terhesvitamin terhesen meg általában híznak a nők ha tetszik, ha nem :)
én mondjuk akkor sem szedtem, dokim nincs oda ezekért a művitaminokért, plusz nekem meg is "tiltotta" mert nyeszlett voltam/vagyok és hogy a gyerek inkább majd csak kint hízzon meg
Szerintem, ha ő is érzi és miért ne érezni a problémát. És meg is akarja oldani veled akkor le kell ülni megbeszélni és közösen kitalálni a lehetőségeket.
Pl: kettesben egy romantikus vacsora, erotikus társasjáték beszerzése, stb...
Persze mindezek mellett ne fogamzásgátló tablettát használj hízó kúrára. Erre vannak a cukrászdák? Nem? :)
Tesztoszteron csökkenés kiválthatja. Kérjél a nőgyógyászodtól hormonvizsgálatot, ez csak vérvétel, egy kémcső, még aznap meg van az eredmény.
De oka lehet többek között a leggyakoribb a stresszes életvitel vagy a fokozott pszichés megterhelés, akár a munkahelyen, akár az otthoni környezetben.
Esetenként hosszan tartó gyógyszerszedés (pl. antidepresszánsok, esetleg fogamzásgátló tabletta, stb.) is kiválthat időlegesen libidó csökkenést.
Tudni kell azonban, hogy ez a folyamat visszafordítható. Legtöbbször a közös megbeszélés
vagy olyan helyzetek keresése, ami mindkét fél számára megnyugtató, ellazító lehet, már önmagában megoldást nyújthat.
Ha ez nem segít érdemes orvoshoz, szexuálpszichológushoz, párterapeutához fordulni.
Ez is megér egy próbát! :)
Hátha segít! :)
További ajánlott fórumok:
- Már miért bánnám meg, hogy a férjemmel feküdtem le először, és azóta se voltam mással?
- Mi van a férjemmel? Van/volt valaki hasonló helyzetben?
- Egy lopott pásztoróra – 20 év után – a férjemmel – anyám ágyában…
- Válságban a férjemmel-szerinte nem figyelek rá eléggé.....
- Hogyan éljek élhetően a férjemmel, aki megrekedt gyerekszinten?
- Lehet, hogy találkozni fogok egy pasival, aki nem tudja, hogy már van két gyerekem és férjem. A férjemmel már nincs szerelem. Mi tegyek?