Szerelmi gondok, bánatok (beszélgetés)
Nem egészen ez a téma, de ezt nem hagyhatom ki! :) Szóval igen, létezik fiú-lány között barátság, ez mellett mindig ki kell állnom! Kb. 14 éve van egy nagyon jó barátom, akivel mindig mindent meg tudtunk beszélni, mindig ismertem az aktuális párját, és fordítva is, és soha nem volt gond belőle egyik oldalon sem! Szerencsére! Nagyon sokat tanultam ebből a barátságból! Ma már sajnos a távolság miatt ritkábban beszélünk, találkozunk, de akkor is örök igaz barátomnak tartom őt mindig!
Szerintem azt nem lehet megakadályozni, hogy szerelmes legyél. Inkább fel kell ismerni, hogy ez valóban szerelem, vagy tényleg "csak" annyi, hogy nagyon egy hullámhosszon vagytok! Mindenesetre remélem jól alakulnak a dolgok, ha így, ha úgy, akkor is! :)
A szerelem ellen nem tudsz mit tenni. Ha jön akkor jön. Próbálj meg kevesebbet találkozni vele. Főleg ha kettesben lennétek. Mindenképpen tartsd titokban, hogy mit érzel iránta. Ha ő is másképpen látja a dolgokat akkor viszont bármi lehet! :)
Én egy lánnyal jártam így, hogy a barátságból részemről szerelem lett..... Aztán ezért a barátság is véget ért.
További ajánlott fórumok:
- Ti hogy tudtok túlleni egy szerelmi csalódáson?Kinek mi segit?
- Mi volt eddig a legnagyobb szerelmi csalósásod?
- Lenne kedved beszélgetni, tanácsot adni egy szerelmi kérdésben, teljesen tanácstalan vagyok?
- Egy megalázott és meggyötört szerelmi válság
- Feldolgozni egy szakítást... szerelmi bánat, avagy beszélgessünk, ha segítség kell
- Nem kívánom a szerelmi életet a férjemmel