Szerelmes vagyok egy muszlim srácba, nem tudja, hogy már... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Ha ennyien egyet mondanak és azonos véleményen vannak lehet benne valami.
De szerintem ne hallgass senkire. Menj hozzá, éljetek boldogan. Aztán ha mégis igazunk van én személy szerint várom a beszámolódat pár év múlva. De nem ám sírniríni.
De ki int? Aki nem él külföldön, magyar a párja, a férje.
Olvasottak, hallottak alapján mondják az igét, az lenne a jó, ha valaki olyan beszélne erről pro-és kontra, aki ebben él, persze még akkor is ott van a de....mert nem mindenkinek jön össze, még a színtiszta muszlimoknál sem, ők is válnak ám gyakran.
Nagyon is két lábbal állok a földön.
Ismerem a szüleit is, nagyon kedvesek. Azt mondták a fiuk boldogsága a legfontosabb számukra, így azt mondták ők zöld utat adnak a gyerekük számára feleség választás szempontjából.
Nem mindenáron akarom, de nagyon tetszik maga, mint férfi, ahogy bánik velem, királynőnek érzem magam mellette, nagyon egyforma az érdeklődési körünk.
De....szeretnék minimum 1 gyereket, de inkább kettőt, és ezt nem azonnal, várnék a házasság után 4-5 évet, hogy nagyjából kiderüljön működik-e ez a kapcsolat, nem gyerekkel szeretnék kapálózni, ha netán mégsem működne.
Most minden szép és jó, de azért látjuk magyar viszonylatban is mekkora pálfordulások vannak akár 1 év elteltével is.
Na, én meg még nem beszélgettem ilyenről pasival, hogy mit érzett.
Szerintem egyre kevesebb pasinak jut szűz lány, a rámenősebbek, a maflábbak elől elveszik ezt a lehetőséget.
40 év alatt nagyon sokat változott a világ. És egy könyvből nem lehet kiindulni, hogy akkor mindenki olyan.
A könyvnek érdekesnek kell lenni, hogy sok pénzt hozzon, színezni kell.
Amikor szép romantikus történetet lát, hall, tapasztal az ember, az nem hír. Akkor legyintenek. -Ah egyszer előfordul. Csak a rossz marad meg mindenkiben általában.
A te életed, azt teszel amit akarsz! De telhet el bármennyi év az ilyen emberek habitusa szerintem nem változik annyit, hogy kockára tedd a jövődet.
Menj hozzá, hamarosan úgyis kiderül. Sok boldogságot!
Könyörgöm, ne 40 éves sztorit hozzál már példának, még nem is éltem, nálunk is azóta mennyi minden történt, ugye tudod? Dubaj a sivatagból egy csodát teremtett. 40 éve nem volt internet, azóta a világ egyetlenegy része sincs elzárva, látják a nemzetek egymást.
Persze vannak buta emberek, de azok hol nincsenek? Itthon is hány ember előtt a lehetőség, és azt sem tudja milyen országok vannak mellettünk.
Kedves Napsugár!
Elképesztő, hogy sok nő mennyire nincs tisztában a saját testének az anatómiájával.
Nem minden nőnek zárt a szűzhártyája, tehát így nem is tudják ezt a férfiak mindig megérezni, főleg ha nem is figyelnek rá.
"A szűzhártya egy vékony membrán, mely körbeveszi vagy részben be is fedi a hüvely külső bemenetét. Mivel nagyon rugalmas, így előfordulhat, hogy behatoláskor nem is szakad át, hanem visszaáll eredeti állapotára."
És a másik verzió:
Vannak olyan nők, akik alapból nyitott szűzhártyával születnek, tehát nincs is mit átszakítani az első együttlétkor.
Lehet inkább ennél a variációnál maradok.
További ajánlott fórumok:
- Segítség! Szerelmes vagyok!
- Szerelmes vagyok egy nős férfiba...
- 22 évesen szerelmes vagyok egy 40 éves férfibe
- Teljesen kétségbe vagyok esve. Mit tennétek a helyemben? A lányom szerelmes egy nála 15 évvel idősebb férfibe.
- Szerelmes vagyok...
- Szerintetek, ha szerelmes vagyok egy nálam 14 évvel idősebb emberbe és ő is szeret, de van családja 2 gyerek 1 feleség van esélyem?