Szerelemkötés - oldásban jártasak segítsetek (beszélgetés)
A szerelmi kötések veszélyes és nagyon bonyolult dolgok. Nem valószínű, hogy otthon bárki el tudna végezni egy ilyen kötést vagy oldást, ezt tapasztalatból mondom, mivel már évek óta űzöm az ezoterikus mesterségeket. (Jós és asztrológus vagyok)
A lényeg az, ha egy fiú azt mondja Neked, hogy a lány szerelmi kötést hajtott végre és ezért csalt meg, akkor legtöbb esetben csak önmagát próbálja menteni. Ezt nem elég fényképekkel vagy különböző rituálékkal bemutatni, hanem komoly szellemi erő is szükséges hozzá. A legjobb ha hagyod had menjen az úriember, mert nincs meg benne a kellő akarat, ami a szerelmet és a hűséget kifejezze.
Sajnálom, de ez az igazság, és el kell fogadni, hogy aztán eljöhessen az igazi szerelem ideje, amiben mindketten teljes emberekként tudtok szeretni bármi beavatkozás nélkül.
OK, AKKOR KIPRÓBÁLOM! :)
Boszorkány vagyok...
erre én is kíváncsi vagyok, hogy működik-e vagy sem.
Akinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban az írja le kíváncsian várjuk.
Szia! Én csinálatam anno kötést, ami működött. Most oldás kellett volna, de azt mondták felesleges, mert nem tart évekig a hatása. Nem tudom mire kellhet neki a kép, de ha megcsalt, sztem el kell engedni! Menjen a másikhoz, és kész! Bár ez csak a szuverén magánvéleményem!
Bocsi
További ajánlott fórumok:
- PCO gyanús vagyok! Akik jártasak ebben a témában, kérem segítsenek!
- EXCEL-ben jártasak, segítsetek!A nyomtatóm egy adott dokumentum egy adott sorát nem hajlandó kinyomtatni. Miért?
- Tortadiszitésben jártasak segitsetek
- Házastársak automatikusan adóstársak is? Jogi gyakorlatban jártasak kérlek segítsetek!
- Fogamzásgátlásban jártasak segítsetek, ilyenkor véd a gyógyszer?
- Homeopatiában jártasak, segítsetek! Mi a különbség a Cimicifuga ch 15 es ch 30 között?