Szerelem: örök dilemma (beszélgetés)
Úgy kell tenned, mintha nem is érdekelne!
Mert ha magasról teszel rá, akkor fordulni fog a kocka!
Ha érez valamit, majd fut utánad!:-)
Nekem ez bevált:-)
Én ezt a módszert alkalmazom, és jó látni, ahogy pedálozik, mert úgy gondolja nem érzek az égvilágon semmit se..(pedig megveszek érte:-)) )
Ezzel letesztelheted!
Ha nem reagál, akkor nem érdekled:-(
Igen, tudom, hogy nem rosszindulatból mondod...
:)
És abban is igazad van, hogy fura srác...tényleg nem olyan mint a többi. Ezért szeretem,én is különc vagyok és ő is.
igen, az...
nem tudom elfelejteni, nagyon szeretem.
Szia!
Ne haragudj, lehet, hogy bántani fog, amit írok, de átéltem már ezt a helyzetet,amiben Te vagy, nem is olyan rég.
Szerintem ennyi idő alatt, már ki kellett volna derülni-e, hogy hogyan is áll hozzád a fiú. Ha társként tekint rád, akkor felvállal a családja, barátai, szóval mindenki előtt. Ha az utcán még a kezedet sem fogja meg, akkor valami gond lehet.
De remélem, csak én gondolom így, és minden jóra fordul nálatok.
Az utcán normálisan viselkedik, mint egy barát.
Sötétbe mentünk egyszer a patakparton és mondtam neki hogy ha látok egy békát, ráugrom. Erre ő átkarolt... (nem látta senki... )
VAgy mire értetted a viselkedést?
Mivel barátok vagyunk, ezért gondolom találkozgat mással is, de ebben nem vagyok biztos.
Viszont megkérdeztem hogy nála mi fér bele a barátságba és azt válaszolta, hogy minden.
Azt is megkérdeztem, hogy hány ilyen barátja van mint én, a válasza az volt, hogy "csak te"
Msn-en szoktunk beszélgetni,és valamikor a városba hiv el...megyek....valamikor hozzá DVD-t nézni...akkor is megyek...
volt már úgy hogy megbeszéltük, hogy járunk de rá 1 hétre azt mondta a barátnőmnek hogy csak barátok vagyunk...nekem meg azt mondja, hogy nem tud igérni semmit
vagytok
bocs