Igaz szerelem egy örök idegennel? (beszélgetős fórum)
Szerintem pedig te csak szerelmes vagy a szerelembe....Ha valamit akartál volna tőle akkor léptél volna.De nem tetted mert féltél,hogy elmúlik ez az illúzió..
Lakva ismerszik meg...
A többi csupán illúzió, melyet te táplálsz magadban.
Ja bocs, összekötni szív alakban! :D
Én csak úgy gondoltam volna, hogy össze kell olvasni! Úgy látszik, kevés Füles rejtvénymaazint vásároltam annó!
:D
De előbb rá kellett volna jönnie, hogy melyik újság melyik oldalán melyik hirdetés betűit kell lólépésben összeolvasni!
Ez tényleg kamu lehet!
Azmiaz, hogy kamu fórum? :D
Amennyiben rájött, hogy lólépésben melyik betűket kell összekötnie, hogy a végén kirajzolódjon egy szív :o))
Nem. Tényleg léteznek ilyen emberek :)
Ez a fórum biztos nem kamu? :D
Mi ez az újságos üzenő??? Jól értem, hogy egy bizonyos újságnak egy bizonyos oldalán egy bizonyos üzenetet kellett volna neki elolvasnia????
Ahogy szoktam, úgy simán. Bármikor.
neked?ha akarod privin ahogy szoktad-!!!
Az attól függ, mennyire közvetlen volt a kapcsi köztetek.
És hogy egyedül van-e a poszteren....
Az attól függ, hogy milyen állat :))
cim,kapucsengö,és leszek Lacika..
Ha nekem állatos poszter volt az ágyam mellett, akkor ugye most jobb, ha hallgatok.
Lacikám, gyere haza, és ne csajozz!
feleséged, Erzsi
Én Thomas Anders-be voltam ilyen szinten szerelmes.
Közvetlen kapcsolat volt köztünk, az ágyam mellett volt az óriásposztere, gyakorlatilag évekig együtt aludtunk. :)
De ő azt a ribi Nórát szerette :(
Vonzalomnál biztosan több,már rég elfelejtettem volna ha csak ennyirről lenne szó,de sok év elteltével is ugyanazokat az érzéseket táplálom irányába.
szia
gyere át én vagyok,
srác a sulibol.
Te vagy Susan, akit kétségbeesve kellett volna keresnie a fiúnak?
De minek? Nem lett volna egyszerűbb, ha nem viszed bele ezt a romantikus, ámde tök eredménytelen csavart?
Keresd meg, oszt kész.
Várnod nem érdemes, mert nincs mire.
Idegennel? Érdekes. Az szerintem amit leírtál az még nem szerelem, hanem vonzalom, vagy plátói szerelem esetleg. Igaz szerelem csak akkor van, ha beteljesedik, és együtt vagy vele. Egyébként meg a plátói szerelem olyan, min kívülről nyalogatni a lekváros üveget. Tehát vagy megismerkedsz vele rendesen, vagy lépj túl rajta. :)
További ajánlott fórumok: