Nem találok igaz szerelemre! (beszélgetés)
Mária46 3. napja be sem dugta az orrát a portálra.
Értékelném, ha előállna és hazudozás, meg sértődöttség nélkül elmondaná: mi a francot is akar itt?
sziasztok!
sztem pasi egyik fórumon láttam az a címe,hogy hogyan jellemeznéd magad egy szóval. Mária akárki: szexi pasi:D
:-) Igen! Mi ütött belém, nem is értem!:-) Azért megvárhattam volna, míg bővebben kifejti, hogy mit is akar..:-)
..Talán azért tűntem el, mert megzavart a saját felségterületemen!:-)
Itt valami össznépi hülyítést folytat a drágalátos topicindító. Az alábbi 3 hozzászólása alapján, vagy elmebeteg, vagy csak egyszerűen notórius hazudozó.
Babát szeretnénk 2011-re 15135 2010-09-17 19:42
Sziasztok!Én babát várok igaz 46 évesen de sikerült ez a baba és annyira örülünk neki a párommal hogy szinte eltudnánk szállni.Igaz van egy gyermekünk már de vele nem tudtam úyg átélni a terhesség örömeit!
(Más fórumon két meglévő gyerekéről ír.)
Elégedettek vagytok a párotok péniszméretével? 207109 2011-06-30 21:49
Én mostmár teljesen elégedett vagyok a sajátommal, hogy már kész lett egy fél éve lassan :):):)(L)
Jellemezd magad egy szóval!!! 17078 2011-06-30 21:54
szexi pasi
"Sztem vagy nagyon jo fej vagy elmebeteg"
De legalább kiderülne:DD
Nem ertem, miert hagyjatok, hogy hulyitsen benneteket, nezzetek mar meg az elozo topikot, amit nyitott...
Sztem vagy nagyon jo fej vagy elmebeteg, de elobb-utobb ki fogjak vagni, ha igy szorakozik.
Vagy szakdolgozatot ir arrol, hogy mennyi naiv, hiszekeny, becsaphato segitokesz ember van.
Na, itt jó éjszakát kívánok!
Szerintem ma már nem tudunk meg semmit :)
Csakhogy jár a szám :DDD
Tudom :)