Várni az igaz szerelemre, vagy beérni valakivel, akit nem szeretek? (beszélgetős fórum)
Nem jó helyen keresed.
Aki neked megfelelne az legyen milliomos,hogy tudjon téged utaztatni.
A legtöbb férfi nem erre vágyik,hanem egy nyugodt normális kapcsolatra .
Vágyom arra, hogy többet utaztak, többet éljek"
Ez utóbbiakra koncentrálj. A többi még nem érdekes
Igazad van! Minél jobban görcsöl, annál kevésbé van esélye, hogy megtalálja a szerelmet. A férfiak megérzik az ilyet, és menekülnek.
És igen! Addig is lehet egyedül jönni-menni a világban. Alkalmat kell adni minél több találkozásra itthon is: tanfolyamokon, szervezett kirándulásokon, hasonlókon lehet új ismeretségeket találni értelmes egyedekkel.
Soha nem volt szerencsém a szerelemben, és már belefáradtam a keresésbe. Úgy érzem sokmindenből kimaradok azért, mert nincs senkim. 2 éven át foglalkoztam egy férfivel, akiről kiderült, hogy végig volt neki valakije.
Megszakítottam vele ugyan minden kapcsolatot, de még mindig nem tudom túltenni magamat azon, hogy havi szinten pózolnak a Facebookon meg Istagramon, és én azáltal, hogy rá koncentráltam, ő pedig nincs az életemben nem tudom, hogy mit tegyek.
Vannak jelentkezők, vannak közülük normálisabb férfiak is, de egyszerűen nem tudom őket megszeretni.
Vágyom arra, hogy többet utaztak, többet éljek, de a jelenlegi ismerőseim, barátaim nem partnerek ebben.
További ajánlott fórumok:
- Az első nagy szerelemre tényleg egész életedben emlékezel?
- Legfurcsább mód, ahogy eddig összejöttél valakivel?
- Megtörtént már, hogy együtt voltál valakivel, de közben másba voltál szerelmes?
- Az ország minden településéről szeretnék Valakivel megismerkedni!
- Nem találok igaz szerelemre!
- Érdemes-e együtt élni valakivel, akivel már csak a gyerek köt össze?