Szeméremcsontba nyilalló fájdalom mitől lehet? (tudásbázis)
Ehhh...csak játszol az érzelmeimmel....
mint cica az egérrel..-))))
legalább privátban súgd a fülembe, hogy ki vagy?
Mégsem hívhatlak mindig Fi.-nek..-))))))))
Örülök neki, hogy rendeződött az intim területed fájdalma,és mindez már a múlté.
Remélem, gyors gyógyulásodban az én szépen cizellált megértő szavaim is sokat segítettek..-)))
Leszek a privát dokid, ha TE is akarod...-)))
Nem húzódhatott meg az ágyéki rész?
Sokszor észre sem veszzük,,aztán csak utólag utólag ugrik be mitől fáj vagy szúr valami.
Nehéz ezt "látatlanban" eldönteni, hogy mi nálad a bibis.
Te megnézted tükörrel.
Tegyél fel ide róla egy fotót, hogy mi is lássuk, aztán majd jönnek a jótanácsok.-))
Van ez így, dolgozik a szervezeted. Nekem is szokott ilyen lenni, szinte mintha kés forgatnának bennem.
De pl ha feljebb fáj a petefészeknél, akkor akár ciszta is lehet. De mivel közel vagy a peteéréshez, valószínűleg az lesz.
Sziasztok!
Tegnap reggel óta időnként baloldalon pár mp-re belenyillal a szeméremcsontomba a fájdalom. Megnéztem tükörrel, megnyomkodtam, de nem érzek, látok semmit. Mitől lehet ez?
További ajánlott fórumok:
- Ha van lehetőség szenvedés nélkül szülni, miért utasítja el a kórház a fájdalomcsillapítást?
- Alhasi fájdalom, mitől lehet?
- Köldöktől jobbra állandó fájdalom nem túl erős de állandó.Szükséges orvoshoz fordulni, vagy mitől lehet?
- A Cataflam mellé lehet más fájdalomcsillapítót bevenni vagy gyulladáscsökkentőt?
- Hányinger, fejfájás, szédülés, mell fájdalom lehet a korai terhesség előjele?
- Hónapokkal a foghúzás után miért lehet ínyfájdalom és duzzanat?