Alhasi fájdalom, mitől lehet? (beszélgetős fórum)
Ezaz hogy most is van.
Egyébként előtte 6 cm-es volt a ciszta.
sziasztok!
én csak azt szeretném mondani,hogy nekem csokoládé cisztám van és a tüneteim megegyeznek a tiéddel.persze evvel nem azt akarom mondani hogy biztos neked is ez van.biztosat csak akkor tudhatsz ha elmész az orvoshoz.
nagyon nagyon enyhe nyomásnál nem fáj, csak nem kellemes, erősebbnél már igen.
tényleg, én már sokszor csináltam tesztet, mindig negatív volt. meg hát tényleg védekeztünk.
és mégvalami, amit elfelejtettem, nem tudom mennyire számít, de már régóta, v fél éve(na jó lehet elkellett volna már menni orvoshoz rég) olyan, mintha alhasi vérbőségem is lenne. AKi terhes volt már, biztos tudja milyen, mintha megjönne, de ez bármikor előfordul mostanában is.. (ha terhes lennék, már amióta ez tart, kb 6-7 hós lennék, szóval kizártnak tartom, hasam se nő, tesztek negatívak. ). TErhesség alatt ez nem tart hosszabb ideig, a vérbőség okozta érzések csak pár hétig az elején. De ez tuti nem az, itt valami más van
de ügyeletre bizti nem mennék mert ugy sem csinálnak veled semmit.
hétvége van ügyelet.
én inkább hétfön nögyógyászhoz mennék.
szia!!!
nagy val nögyógyászati problémád van szerintem,vagy húgyúti.
bele fér egy petefészek cysta dologban.én erre gyanakodnék.
irtad néha fáj mikor együtt vagytok is.
szerintem ez lehet.
én már csak tudom ezzel élek már egy ideje .
Én átéltem, sajnos, senkinek nem kívánom, mert bele lehet halni!
De, volt egy kolléganőm akinek 5 (öt) gyermeke született úgy, hogy csak akkor vette észre Őket amikor már megmozdultak!!
Ezek szertint ahogy olvasgatok eléggé csal az emlékezetem ...Ugyanis ugx tudtam, hogy terhesség alatt nem mindenki mentruál..
Igaz még nem voltam állapotos csak olvastam erről
Méhen kivüli terheswég esetén nem tudom mi a szitu
Igen, Mi is védekeztünk, igen, odafigyeltünk, mégis meglett a baj!
Elnézést, hogy hozzászóltam :))
További kellemes beszélgetést:)
nemtudom mi lehet, nőgyolihoz időpontot kell kérnem, házidokihoz meg csak hétfőn megyek. ügyeletet most nem tudom kihívni, mert egyedül vagyok a kisfiammal, férjem dolgozik. :_(
nem fáztam fel , vagyis nemtudok róla, vizelési ingerem nincs sok, ill ha sok folyadékot iszok, akkor kell mennem sűrűn, de az se fájdalmas. Csak nagydolog nagyon rossz, mert h erőlködök, olyan mintha kiszakadna bennem valami, ez tuti nem normális, még ha megvan akkor sem. Ildikó megy a pm
Nem ijesztgetni akarlak, de nekem is megvolt és közben méhenkívüli terhes voltam és nem tudtam róla:(
Az Én fiatalkoromban nem volt teszt amivel meg lehetett volna (korábban) állapítani!!!
További ajánlott fórumok:
- Tompa alhasi fájdalom. Mitől lehet ez?
- Mitől lehet a terhesség alatt izomlázszerű alhasi fájdalom?
- Izomláz-szerű alhasi fájdalom minden reggel mitől lehet?
- Napi szintű alhaspuffadás, gyakori vizelési inger, néha alhasi feszülő fájdalom, negatív terhes teszt. Mitől lehetnek ezek?
- Alhasi fájdalom és hányinger, mitől lehet?
- Alhasi fájdalom mitől lehet, ha az ultrahang nem mutat elváltozást?