Mitől lehet a terhesség alatt izomlázszerű alhasi fájdalom? (tudásbázis)
Neked is köszi a választ :)
igazából most már nincs, szombatra enyhült, vasárnapra elmúlt.
köszi! Neked is jó babavárást!
Azt hiszem méhszalagok lesznek.
oldalt fekve fáj, de az alhasam.
Persze ettől igazatok lehet, remélem igazatok van, igazából lehet, hogy csak én izgulom túl..... asszem csak megnyugtatásra vágyom.
Próbáltam a fürdőt, ami jól esett :) de ennek ellenére ha oldalt fekszem most is fáj, még ha alá is polcolom...
igazából nehezen alszom most már egy ideje, és az ágy tök mindegy, leginkább a félig ülés jön be.
Ilyen nekem is volt. Azt mondta a dokim, hogy a méhszalagok nyúlnak a nagy súly miatt és az fáj így.
Beszélj a dokiddal, de valószínűleg neked is ez lesz.
és elmúlt?
remélem se semmi rossz :)
Sziasztok!
Tanácsokat szeretnék kérni, mert nem tudom mit tegyek.
Oldalt fekve olyan alhasi fájdalmam van, mintha izomlázam lenne. Nem tartós, ha ülök, állok, (félig)háton fekszem, sétálok semmi.
Nincs görcs, vérzés, nem kemény a hasam, semmi egyéb panaszom.
Ja, az talán még fontos, hogy az átlaghoz képest hatalmas a pocim.
Először kb 2-3 hete jelent meg ez az érzés néha, amikor hosszabb ülés után álltam fel, akkor kérdeztem az orvosomat, megvizsgált és rendben volt minden, azt mondta, hogy csak húzódik a hasizom (vagy alhasi-szalag).
Így pénteken este (hosszú hétvége előtt) szerintetek mit tegyek?
köszi a tanácsokat meg az ötleteket.
Hú, nem tusom, ez mit jelent, de, képzeld, nekem épp tegnap volt ilyenem (a 19. héten vagyok), úgyhogy nagyon érdekel, mit válaszolnak.
Nekem, egyébként, egy éjszakányi hányás előzte ezt meg (vírusfertőzés), ezért én a megerőltetésre gondoltam. Estére azonban elmúlt, s azóta nem jött.
Remélem, nem jelent rosszat :)
További ajánlott fórumok:
- Hányinger, fejfájás, szédülés, mell fájdalom lehet a korai terhesség előjele?
- Szerintetek nagyon korai terhességben jelentkezhet elhúzódó gyenge alhasi fájdalom?Olyan mint mielőtt megjön a mensi?Előre is köszi!
- Alhasi fájdalom a terhesség első heteiben?
- Normális e terhesség alatti alhasi és deréktáji fájdalom(görcs)?
- Ovuláció után alhasi izomlázszerű fájdalom?
- Terhesség 7.hét, izomlázszerű hasi görcs