Szem alatti sötét részt, karikákat hogyan/mivel lehet eltűntetni? Tudtok ajánlani valamit? (tudásbázis)
Remélem beválik, ha nem, akkor lehet lincselni:)
Avonos nekem is volt, nem rossz az sem.
Még fiatalabb koromban ;D avonos korrektort használtam. Végülis bevált. Csak utána a húgom már nem csinálta tovább az avont, s nincs ismerősöm, akitől rendelhetnék..
Így most kénytelen vagyok tőletek kérdezni, hogy mit használtok..
Van választék a drogériákban, de mégiscsak olyant szeretnék, ami már vkinek bevált...
Köszi!♥
Felírom, aztán vmikor bekukkantok a dm-be...
Sok félét használtam, viszont nagyon bevált az Essence hármas korrektor, van benne bőrszínű, zöld és rózsaszín.
Na, az utóbbi kell a karikákra.
Nekem nagyon szépen elkendőzi, persze kell hozzá alapozó is (az Vichy van nekem).
Mellesleg az ára is nagyon jó, ajánlani tudom csak. Plusz még van akinek bevált a Garnier Nutrisionist golyós szemkörnyékápoló.Esetleg azt ki próbálhatjátok, nekem nem használt.
Én is örököltem..Anyumtól....:(
És hol veszed a korrektort? Mi a neve?
Igen, nekem is így van.
Mindig van.
Főleg most, mikor nap sem ért pár hónapig, a fehér bőröm miatt még jobban látszik..
Szőrnyű....
Konkrétan érdekelne, mit használjak rá, s akkor bemegyek az üzletbe, s megveszem..
Én már mindent kipróbáltam,de sajna a nagyon erős korrektoron kívül semmi nem használ:S
Mondjuk függ attól is, hogy csak fáradság miatt van, vagy pedig örökletes és mindig karikás.
Az enyém az utóbbi.
További ajánlott fórumok:
- Méz vásárlása közben, hogyan/miről ismerhetem fel, hogy a méz eredeti vagy hamisított?
- Pattanás utáni hegeket hogyan lehetne eltüntetni?
- Vastag comb, vékony derék! Hogyan lehet eltüntetni a zsírocskákat, a belsőcombról? Minél hamarabb!:D
- Melyik az a korrektor, ami tényleg eltünteti a szem alatti karikákat?
- Hogyan lehet a fenék alatti zsírpárnákat eltüntetni?
- Milyen megoldással lehet eltüntetni a TV alatti kábeleket?