Melyik az a korrektor, ami tényleg eltünteti a szem alatti karikákat? (tudásbázis)
Látom te is csak a felületi jeleket szeretnéd eltüntetni. Nem arra gondolsz, hogy ez valaminek a jele. Tehát, vagy nem alszol eleget, vagy valamilyen betegséged van amit kezelni kellene.
Lehet hogy rosszul gondolom, de az emberek legtöbbje a külső jeleket szeretné eltüntetni, és nem akarja megoldani a belső problémát. Lehet ez egy lelki eredetű is, nem biztos hogy örökölted.
Én ezt nem bántásnak vagy szidásnak szántam.
sajnos nekem sem megy a megfelelő kiválasztása,már azon gondolkodtam, hogy megkérek egy kozmetikust,sminkeljen ki úgy,ahogy kell.
Hiába használom reggel,délutánra megint olyan vagyok,mint egy panda maci:-((sajna én örököltem..
F'athyol a neve ;)
a korrektort meg csakúgy, mint az alapozót, a csukló belső felén érdemes kipróbálni színileg és töménységileg (mennyire takarja el a csuklódnál lévő ráncocskákat és mennyire gyűlik oda be ha mozgatod kcisit...eltávolodni a pultbeli megvilágítástól érdemes kicsit, mert olyan lámpát használnak, ami összezavar :P vannak próbadarabok, azzal lehet kenegetni csuklótájt :) érdemes pár hosszanti csíkot húzni a különböző árnyalatokkal egymás mellé és akkor látod melyik lesz a megfelelő... az ivory pl, általában mindegyik márkánál a legvilágosabb színt jelöli
Én azt láttam az ilyen átváltoztatós műsorokban, hogy a sötét bőrűeknek szem alá sárgásabb árnyalatú korrektort tettek, mert azok jobban elfedik a szem alatti nagyon sötét részt, de egyben üdébb lesz tőle a tekintetük. Világosbőrűeknek szerintem az alapozó színéhez hasonlóü korrektor is jó.
Vagy márkát kérdeztél? Amúgy ez nekem is mindig gond, sosem tudok megfelelőt venni, valahogy sosem tudom kiválasztani a megfelelő színt...
A klasszikus kitekerős Maxfactor korrektor rúd.
Annál jobb nincs.
2500-3000ft körül van, én minden nap használom az enyémet, már lassan egy éve megvan, és még több mint a fele megvan.
Alkalmaszkodik a bőrszínhez és nem jön le.
További ajánlott fórumok:
- Szilikon bütyök korrektort ma kezdtem használni. Borzasztó...
- Smink, korrektor
- A zsírleszívás eltűnteti a cellulitist?
- Az Elicina csigakrém tényleg eltünteti a müteti hegeket?
- Volt már valaki kémiai peelingen striák miatt, tényleg eltünteti?
- A kövirózsa krém tényleg elhalványítja/eltünteti a pigmentfoltokat?