Szegény lányom nagyon megfázott, mennie kell suliba, bár... (beszélgetős fórum)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Szerinted.
Viszont az a nagy büdös helyzet,hogy sok helyen 2 nap gyakorlati hiányzás miatt èvismètlès van.
Betegen tanulni, dolgozni? Felháborító, hogy mi folyik itt!
Nem nézik emberszámba az embert, ha rákényszerítik arra, hogy ne a gyógyuljon, hanem menjen teljesíteni a kötelességét betegen is.
Persze találkoztam olyan pl. kollégákkal is, akik betegen önként jöttek dolgozni, mert ugye kell a teljes fizetés, a táppénz nem elég nekik.
Kedves Fórumnyitó!
A lányodnak gyakorlatra hullaként is menni kell. Ezt írod. Szerintem meg nem kell!
Ez milyen iskola?A fiamnak is volt gyakorlati képzés (gépész technikus),de ha beteg volt akkor beteg volt.Ilyen hülyeséget!
Miért jó az ha végig fertőzi a többit?Nem is értem a tanárokat!
Jobbulást kívánok!
Pont így jártunk mi is, lánykám náthás/köhögős lett, de nem akart hiányozni, mert pótolni baromi nehéz (könyv nincs, jegyzetelnek, ppt-ket néznek stb).
O.fő csúnyán nézett rá, így csak orvos lett a vége és 4 nap hiányzás, erre a gyakorlati tanár nézett csúnyán, hogy a gyakorlatra még betegen is be kell menni...
Mert valószínűleg gyakorlaton van. Arról tènyleg nem lehet hiányozni.
Ha suliba nem is megy, gyakorlatra muszáj.
További ajánlott fórumok:
- Borzasztó, hogy milyen sok szegény ember van! Néha nagyon...
- Szegény Molnár Gusztáv, nagyon sajnálom. Nem mennek jól a...
- Mi ez a "himlő"? Reggelre a fiamon testszerte szúnyogcsípésre hasonlító foltok jelentek meg, mindenhol. Szegénynek nagyon viszket. Mi ez?
- Van olyan itt, aki egy-két hónap alatt vérszegény lett? Nagyon félek.
- Tudna valaki egy nagyon jó érsebészt ajánlani? Anyám a visszereit szeretné megműttetni, már nagyon fájnak szegénynek!
- Milyen felnőtté válik egy olyan személy, aki fiatalon nagyon szegény volt?