Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Nehéz és nagyon szegény élet fórum

Nehéz és nagyon szegény élet (beszélgetés)

15. tien (válaszként erre: 11. - Fórumnyitó (anonim))
ma 15:07
🤞🍀
14. mami57unoka (válaszként erre: 11. - Fórumnyitó (anonim))
ma 14:58
sikerüljön
13. Violet18 (válaszként erre: 5. - Fórumnyitó (anonim))
ma 14:49
Látom közben tettek be linket is, de amúgy telekommunikációs cégeknél tudom h van ilyen
12. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 8. - Funnygirl)
ma 14:31
Köszönöm <3
Kaptam segítséget,kérlek drukkoljatok hogy sikerüljön <3
ma 14:11

[link]

Ezen az oldalon hómofisz munka hírdetéseket találtam.

9. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 7. - Ellacica)
ma 14:07
Be írom a keresőbe és kiadja? Vagy az oldalukon kell nézni?
ma 14:06
Irj rám.
ma 14:01
A futárcégek ügyfélszolgálata is otthon van! Pl Fox Post, DHL,DPD,GLS
6. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 13:55

Együtt érzek veled, tudom milyen. Én is sokszor feküdtem le éhesen, sőt mikor fizikai munkára jártam rendszeresen 1 zacskó tejet és fél kiló kenyeret ettem naponta. Volt hogy háztartási kekszet is, tejbe aprítva szerettem is. Nyugdíjasként is rendkívül nehéz, ráadásul én már nem is kellek sehova.

Én valamilyen ügyfélszolgálatos munkára gondolnék neked. Biztosítónál, banknál. Vagy hasonló.

Egy utcabeli fiatalasszony gyereke most lett óvodás, úgy tudom ő biztosítónál kapott ilyen munkát és otthon van.

5. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 3. - Violet18)
ma 13:54
Hol tudom felkeresni őket? Igen,ilyen kozmetikai értékesítőit találtam csak, de az nem jó mert rá kell tukmálni a termékeket, soha nem adnék el annyit, hogy megéljek.
4. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Birebora)
ma 13:50
Jászságban,Édesanyám van csak nagyon kis nyugdíjjal,egyedül álló vagyok. Bármilyen otthonról végezhető munka jól jönne
ma 13:48
A legtöbb hone office sajnos mind mlm, talán próbalkozz a multiknál, a call centeresek es legtöbb back office munkákat otthonról tolják. Mekkorák a gyerekek?
ma 13:38
Nagyon sajnálom:( Szörnyű ilyeneket olvasni. Hol laksz, mi a végzettséged, gyerekek mennyi idősek? Nincs segítséged, szüleid, testvéreid, rokonaid?
Sokszor éhesen alszok el, azt eszem amit meghagynak a gyermekeim.Már mindenről lemondtam,keresem a munkahelyet de hiába. Tudna nekem valaki otthonról végezhető munkát ajánlani? Érettségim van,a két gyermek mellett tudnám vállalni. Köszönöm előre is.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook