Szegediek segitségét kérném..... (tudásbázis)
Szia!
Nekem hirtelen a Baumax jutott eszembe, illetve a másik Obi. Több ötletem sajnos nincsen. Sok sikert!
Régi topik, de talán tud nekem segíteni valaki..
Ötleteket kérek, hol tudnék Szegeden akkumulátoros háti permetezőgépet venni..
A Praktikerben tudom, hogy volt ősszel, de hol lehetne még megnézni?
A szabadkai úti Obi-ban nincs..
Ötletek?
Előre is köszönöm, a segítséget.
Köszönöm.Aranyosak vagytok.
Kivánok nektek is Boldog,békés karácsonyt.
Na írjuk ám!!! :-)))
Lényeg hogy gyógyuljon meg!!
Sajnálom hogy nem jó hírt kaptál....
Kívánom hogy legyen rendben minden gyorsan.Ha valami segítség kell szólj nyugodtan!!!
Örülök, hogy odataláltál!
Kellemes ünnepeket és jobbulást kívánok! :)
Hála a prezíz útmutatásnak oda találtam.
Az élet fintora,hogy ott 2perc várakozás után mondták nem jön a doktornő menjek át a fül-orr-gége klinikára(nem tudom ez e a hivatalos neve)rajtam kívül még 4-en vártak így együtt mentünk át és volt aki tudta hova kell menni.
Bár sajnos nem jó hireket kaptam.
De azért köszönöm.
Azért írj hogy minden rendben ment-e?!!
Szívesen máskor is!
De ha lehet ne dokis útvonalat kérj!! :-))
Szia!
Ha az sztk-t mondták a 83-as pont ott áll meg! ( a nagykörút felől indul a taxi megállónál, a kenyeres bódétól,kb 20 percenként)Először ott kérdezd meg a portán, mert nagyon sok szakrendelést kivittek az sztk-ba. Ha a klinikára kell menned, akkor miután lelépsz a buszról, kijössz a körútra, elindulsz jobbra a hősök-kapuja előtt, mielőtt kiérnél a tisztpartra van egy nagy kapu portással, ha megkérdezed ő is megmutatja melyik a FOG-klinika, de ha befordulsz a kapun jobb oldaladon lesz kb 100 méterre.
Az 1-es villamos pótló(felújítás miatt) pont a rókusi templom előtt áll meg a Kossuth L. sugárúton,és szintén az Sztk.előtt áll meg!
Az 1-es Rendelő intézet pont egy sarki épület. El sem lehet téveszteni!
Remélem tudtam segíteni!
Szívesen segítettem! :)
Még eszembe jutott egy-két dolog.
Ez először is a térkép, amelyre ha ránagyítasz az utcák neveit is ki tudod olvasni. Ha a 83-assal mész, akkor a Szentháromság utca elején szállsz le a buszról.(a Tisza Lajos krt. sarkánál) Ha villamospótlóval, akkor pedig az Aradi Vértanúk terén. A térképen megtalálod ezeket, tájékozódásképpen érdemes megnézni.
Ez a klinika weblapja, a címe pedig Tisza Lajos krt. 11.
Egyrészt az 1-es villamospótlót ajánlanám, a megállója pár percre van a Mars tértől,de most épp felújítások vannak a városban és nem tudom pontosan, hogy a pótlóbusz hol áll arra meg. Ajánlom,hogy kérdezz valakit meg a buszállomáson.
A másik lehetőség a 83-as busz,amelynek konkrétan a Mars tér melletti körúton van megállója(a Mars tér oldalán). 3 megálló múlva kellene leszállnod az SZTK rendelőknél.(a tiszavolan.hu-n rá tudsz keresni a járatra) Onnan még valamennyi gyaloglás a klinika (sztem max 7-8perc). Szintén azt tudom javasolni, hogy valakit kérdezz meg az iránnyal kapcsolatban.
Remélem tudtam segíteni! :)
Jó utat!
Szia!
Sajnos nincs rajta a cím,a beutalót vásárhelyen irták annak az adatai vannak rajta.
annyi szerepel rajta:Tisztelt SZOTE klinika!
Ez nem az a korház ami piros téglás?
Templom van nem messze tőlle?
Én székkutasi vagyok eddig vásárhelyre jártam de most átküldtek szegedre:-((
Sajnos nemigazán vagyok ismerős.
Nincs annyira messze talán 4 saroknyira.
De az biztos hogy a helyijárat van oda a Mars térről ami 5-10 percenként indul.
Arra gondoltam a helyiek tudják milyen messze van.
Lehet érdemesebb villamossal vagy helyközi busszal menni.
Szerdán szegedre kell mennem orvoshoz.
Az aszisztens a telafonban azt mondta a régi sztk rendelő helyére menjek.A beutalómon az áll szote klinika.fül-orr-gégére kell mennem Dr. Kadocsa Edithez.Aki tudja hol van írja meg kérem,hogy jutok oda a Mars-térről.
További ajánlott fórumok:
- Menyek és vejek, a segítségeteket kérném
- Pszihológus segítségét kérném!
- Valaki aki ért a mágiához és a szellemekhez....kérném a sürgős segitségét.
- Víz, gáz, villanyszolgáltatóknál dolgozók segítségét kérném
- Kismamák segítségét kérném!
- SZEGEDIEK segítségét kérném! Bajza utcáig a Mars térről milyen tömegközlekedéssel jutok el?