Szegeden hol tudnak olyan egyedi tortát készíteni, amin egy focicsapat címere van? (tudásbázis)
7. Shae
2014. máj. 7. 21:32
Köszönöm a segítséget mindenkinek! :)) Írtam a Nagy József Cukrászdának. Holnap talán be is nézek.
6. ibuska1990 (válaszként erre: 4. - NomNom)
2014. máj. 7. 20:57
Mindenféle formatortát megtudnak csinálni. Beütöd a googleba hogy kati cukrászda szeged, rengeteg képet meglehet nézni a tortákból.
4. NomNom (válaszként erre: 2. - Ibuska1990)
2014. máj. 7. 20:48
Óóó 5 éve lakom Szegeden és még kezdetben meg akartam keresni ezt a cukrászdát, de időközben kiment a fejemből! Most, hogy emlékeztettél, fel fogom keresni, köszönöm!:)
3. NomNom
2014. máj. 7. 20:43
Szia!
Nekem a Nagy Cukrászdát dicséri mindenki!Azt mondják nem csak mutatós, de nagyon finom és jó minőségű sütiket csinálnak. Fb-n megtaláltam őket, nagyon szépek a tortáik! :)
2. ibuska1990
2014. máj. 7. 20:43
Kati cukrászda, Popey mindent megtud csinálni:-)
1. Shae
2014. máj. 7. 20:01
Sziasztok! :)
Idén a párom születésnapjára szeretnék egy tortát készíttetni a kedvenc focicsapata címerével. De nem ilyen nyomtatott képeset. Azt szeretném, hogy marcipánból legyen rajta a címer. :) Ismertek olyan cukrászt, aki olyan profin csinál ilyeneket marcipánból, mintha "nyomtatnák"? :D Nagyon remélem, hogy érthetően fogalmaztam meg! :) És azt is tudtok segíteni!! :))
További ajánlott fórumok:
- Akik szeretnek sütiket készíteni, gyertek beszélgessünk!
- Csirkefarhátból ki mit szokott készíteni?
- Hogy lehet olyan jó állagú sültkrumplit készíteni, mint a McDonaldsban? (kívül ropogós, belül puha)
- Hogyan kell töltött káposztát készíteni?
- Ha a gyerek nem lakik otthon, és főtt ételt kell neki egy hétre előre készíteni
- Dioptriás szeműveget elviszem az optikába, tudnak belőle napszemcsit készíteni?