Szeged környékén megbízható asztrológust, sorselemzőt, (nem jóst) keresek!! Tudna valaki segíteni? (tudásbázis)
3. lilimia
2012. okt. 18. 17:23
Talán kérdezd meg garcíniát, hogy nem ismer e egy hozzá hasonlóan jó szakembert arrafelé. Amíg nem találkoztam vele nem hittem az asztrológiában, de olyan dolgokat mondott, amiket nem tudhatott, és sorra jönnek be, amiket 'jósolt'.
2. mirror
2012. okt. 18. 17:12
én a hétvégén egy olyan nőnél voltam, aki kártyából mutat egy irányt neked a jövődre nézve... hihetetlen élmény volt, mert olyan dolgokat is mondott amit csak én tudok... sajnos asztrológust nem ismerek.
1. Vanesssza
2012. okt. 18. 17:09
Kedves fórumozók! Szeged környékén megbízható asztrológust, sorselemzőt, NEM JÓST!! keresek, tudna valaki segíteni?
További ajánlott fórumok:
- Hatvan, Pásztó környékén keresek megbízható nőgyógyászt, akinek van magánrendelése is elérhető áron. Ha van tapasztalatotok, segítenétek?
- Tudnátok ajánlani megbízható gyermek fogszabályzó orvost a XVII. kerületben vagy környékén?
- Baja környékén tudtok AKTÍV, megbízható Állatvédő egyesületet?
- Halásztelek környékén tudnátok megbízható, jó gyerekorvost ajánlani?
- Ismertek-e megbízható, lelkiismeretes, normális, alapos, szakmailag tuti jó nőgyógyászt Budapest XVIII. kerületben vagy a környékén?
- Profi, megbízható nőgyógyászt keresek Miskolc és környékén!