Ismertek-e megbízható, lelkiismeretes, normális, alapos, szakmailag tuti jó nőgyógyászt Budapest XVIII. kerületben vagy a környékén? (tudásbázis)
Dr. Tolnai Lajos
Hozzá jártam terhesgondozásra, előtte utána, éves vizsgálatokra. Nem láttam még nála normálisabb nődokit... XX. kerületben volt, úgy tudom most a XVIII. kerületben van az SZTK-ban.
Sajnos nagyon sok a panasz a nőgyógyászokra! Sokan nincsenek megelégedve azzal akihez járnak mert vagy nem szimpatikus a viselkedésük vagy nem tartják elég jó szakembernek az illetőt.
Én úgy gondolom, hogy egy nőnek nagyon fontos az, hogy kihez megy.
Én nem ismerek, de pont most szerettem volna egy ugyanilyen kérdést feltenni...
Így a válaszokat én is megköszönném:)
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni!
Tudtok-e megbízható, lelkiismeretes, normális, alapos, szakmailag tuti jó nőgyógyászt a XVIII. kerületben vagy környékén. Elsősorban olyan orvost keresek akihez SZTK alapon (akár kórházba is) el lehet menni vagy másodsorban magánorvost.
Ha ajánlotok valakit akkor kérlek írjátok le, hogy miért őt ajánlottátok, mik a tapasztalataitok róla és milyen problémával mentetek hozzá.
Köszönöm a segítséget!
További ajánlott fórumok:
- Tudtok Miskolcon megbízható, kedves nőgyógyászt ajánlani?
- Hatvan, Pásztó környékén keresek megbízható nőgyógyászt, akinek van magánrendelése is elérhető áron. Ha van tapasztalatotok, segítenétek?
- Ajánlanátok lelkiismeretes budapesti nőgyógyászt?
- Sopronban (jó és lelkiismeretes) nőgyógyászt tudtok ajánlani?
- Fogamzásgátlót szeretnék íratni (18 vagyok) és megbízható, lelkiismeretes dokit keresek Budapesten, ajánlanál?
- Tudnátok lelkiismeretes, megbízható nőgyógyászt ajánlani (akár magánt is) Bp-n, a III. ker.-ben?