Hatvan, Pásztó környékén keresek megbízható nőgyógyászt, akinek van magánrendelése is elérhető áron. Ha van tapasztalatotok, segítenétek? (tudásbázis)
Van egy ismerősöm aki egész terhessége alatt Berze Istvánhoz járt szinte mindig adott neki pénzt és őt választotta szülő orvosának. Volt képe nem bemenni mikor eljött az idő mondván,hogy nem ő az ügyeletes.
Még a védőnőnk is meglepődött rajta.
Én sem szeretem egyébként. Átnéz az emberen de ha adsz neki sok pénzt akkor ő lessz a neked való! Khatib Abdalla viszont nagyon rendes,kedves orvos. Velem pl: mindig viccelődött amig terhes voltam. És én 1 fillért nem adtam neki pedig végig hozzá jártam.
Mivel Salgótarjánban szültem így nem tudtam őt választani. De szerencsére Tarjánban is pont egy nagggyon rendes orvos volt ügyeletben. Szász dr.
Van egy másik ismerősöm aki Aszódot dícséri nagyon. Hát arról semmit sem tudok. Ott nemtudom milyen orvosok lehetnek de biztos jó!
Szabó doktorral 2 éve, a 12 hetes genetikai UH-on találkoztam a kórházban, teljesen normális volt. A szülésem napján ő volt az ügyeletvezető főorvos, amikor a babám szívhangja leesett, ő vizsgált meg és intézte az azonnali császárt (sürgősségi, altatással, 10 perc múlva már kint volt a fiam). Bár magát a műtétet nem ő csinálta, de jelen volt. Az ő elérhetőségét és árait nem tudom, de tudtommal Gödöllőn van a magánrendelése.
Szentágotai doktorhoz járok jelenleg. Nagyon szimpatikus, vele is az előző szülésemnél találkoztam:)Mivel 1 héttel már túl voltam a kiírt időponton, be kellett feküdnöm. Aznap este ő volt az ügyeletes, így az éjszakát "együtt" töltöttük. Kedves és normális volt, többször benézett, megvizsgált, de feleslegesen nem zargatott. Mivel neki hajnalban lejárt az ideje, így ugye nem nála született a fiam, de később a folyosón megismert, odajött, gratulált. A falunkban lakik egy nagyon kedves szülésznő, aki vele együtt dolgozik a gödöllői magánrendelésen, most hozzájuk járok.Teljesen meg vagyok vele elégedve. A terhesgondozás díja alkalmanként 8000 Ft(van UH a magánrendelőben!) A laborvizsgálatokat a kórházban csinálják meg. A genetikai UH-okat szintén ott végzi a doki (tehát emiatt sem kell más orvoshoz menni, de ezt nem a magánrendelésen csinálja). Az ő elérhetősége megvan, fejből nem tudom, de valamelyik nap megírom neked priviben, ha kell.
Hát, a kistarcsai kórházról eddig csak pozitívumot halottam, de sosem voltam még ott.
Én a pásztói kórházban ugyanezt éreztem, bele voltam betegedve, hogy nem szülhetek majd újra ott :-(
Az említett orvosokat személyesen is ismered, Tudsz esetleg elérhetőségeket és kb. árakat?
Na ezért mondtam, hogy nincs olyan orvos, hogy ne lehessen róla valahonnan negatívumot is hallani.
Mindenesetre én azt mondom, hogy egyrészről valóban fontos, hogy hol van a magánrendelése egy orvosnak és ott mennyit kell neki fizetni, de érdemes időben megtudni, hogy melyik kórházban dolgozik. Mert lehet a legjobb orvos, ha neked a kórház nem felel meg.
Én pont azért keresgéltem, mert nekem tökéletesen megfelelt a kistarcsai kórház, ezen most sem szeretnék változtatni.Úgyhogy az ottani orvosok közül választottam. Szerencsére több dokit is nagyon jónak tartok ott, így a magánrendelés helye volt az egyik döntő dolog nálam.
Gödöllőn van magánrendelése dr. Szentágotai Ferencnek és ha jól tudom, dr. Szabó Lászlónak is.
Mindketten a kistarcsai kórházban dolgoznak.
Azt nem tudom, hogy a kistarcsai kórházról milyen taasztalatod van, vagy milyen véleményt hallottál, én másfél éve ott szültem a kisfiamat, ügyeletes orvosnál. Ha lehet ilyet mondani, én kifejezetten jól éreztem magam a bent töltött napokban:) Most is ugyanebben a kórházban fogok majd szülni.
Épp most hallottam róla nagyon negatív véleményt :-(
De azért lehet, hogy megnézem.
A kereszfiam pl. egy olyan dokinál született Hatvanban, akivel az anyukája teljesen elégedett volt. Én is hozzá mentem, gondoltam, nekem is jó lesz. De sajnos már a bejáratnál tudtam, hogy bárki, de ő nem. Szóval itt is van pozitív és negatív tapasztalat.
Szia!
Köszi! Még az is belefér :-)
Lehet, hogy Hatvanban is rendel, nem tudom, de az biztos, hogy én a kistarcsai kórházban találkoztam vele. Csak gyanítom, hogy ugyanarról a dokiról beszélünk, hiszen ez a név azért nem túl gyakori.
Igazad van, mindenkinek nem lehet szimpatikus.Azt viszont vitatom, hogy mindenkivel normális. Velem sem volt az, és tudom, hogy másnak is volt vele problémája. Ettől ő még lehet nagyon jó orvos, ezt sem kétlem, de én azért kerülöm, ha lehet.
Egyébként pedig szerintem nincsen olyan orvos, akit bár egyesek messzemenően dicsérnek és maximálisan elégedettek vele, ne legyen róla más, rossz vélemény is.
Tudomásom szerint Umáthum dr. a kistarcsai kórházban dolgozik. Én egyszer találkoztam vele, nekem nem volt szimpatikus...A faluba ő jár ki havonta egyszer, hát...Nem hallottam róla túl jó véleményt másoktól sem. Persze lehet, hogy a magánbetegeivel másképp viselkedik.
Ha neked jó a kistarcsai kórház, illetve gödöllői magánrendelés, akkor esetleg tudok még dokit ajánlani rajta kívül.
Ez jó jel, már ketten is ajánlottátok :-)
De más alternatíva nem is lenne :-( ?
Azt hittem, többen vannak megbazható orvosok :-(
Szia! Köszi! Mi a teljes neve? Hétfőn mikor rendel vagy tudzs valamilyen elérhetőségét?
A hatvani kórházban szültél?
További ajánlott fórumok:
- Tudtok Miskolcon megbízható, kedves nőgyógyászt ajánlani?
- Tud valaki Gyömrőn vagy környékén jó nőgyógyász?Nem magándokit, hanem SZTK-as!
- Kecskeméten vagy környékén tud valaki olyan nőgyógyász magánrendelést, ahol szerda délelőtt ultrahangképet tudnának nyomtatni(terhesség:))?
- Ismertek-e megbízható, lelkiismeretes, normális, alapos, szakmailag tuti jó nőgyógyászt Budapest XVIII. kerületben vagy a környékén?
- Profi, megbízható nőgyógyászt keresek Miskolc és környékén!
- Tudtok ajánlani Miskolcon vagy környékén olyan jó és normális nőgyógyászt, akinek pénteken van magánrendelése?