Főoldal » Receptek » Vadételek receptjei » Szarvasropogós recept

Szarvasropogós recept

A Szarvasropogós hozzávalói:
1 fej vöröshagyma
4 dkg vaj
10 dkg liszt
2 dl tej
2 db tojássárgája
60 dkg darált szarvas comb
25 dkg zsemlemorzsa

1 kk vadas fűszerkeverék

liszt
tojás
zsemlemorzsa

zsír


A Szarvasropogós elkészítési módja:
A hagymát megtisztítjuk, finomra reszeljük, vajon megpirítjuk. A lisztet hozzáadjuk, majd felöntjük forró tejjel. Felforraljuk, a 2 tojássárgáját, a darált húst, a morzsát összekeverjük, hozzáadjuk, fűszerekkel ízesítjük, jól összekeverjük, és kihűtjük. Formázzuk, bundázzuk és forró zsírban kisütjük.


Kategória: Vadételek receptjei


A szarvasropogós elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook