Számít, hogy egy nőnek legyen humora? Mit tapasztaltatok? (beszélgetés)
Nekem volt egy kolléganőm, aki egyáltalán nem értette az öniróniát. De senkinél, semmilyen mértékben. :D
Ha valaki elsütött egy ilyen megjegyzést, rögtön sajnálkozott és nyugtatgatta az illetőt, hogy jajjj, de hát ne ostorozd magad, ilyet mondani sem szabad stb.! :))
Kb. mint Sheldon Cooper és a szarkazmus. Lassan megtanulta, mi lesz az, de igazán sosem érzékelte.
Épp valami ilyesmit akartam írni. Pl. nyelvi és irodalmi vicceket Anyuval tudtam játszani, vele lehetett ilyeneken mulatni.
Minden humor annyit ér, amennyire az épp jelenlevők megértik.
Sztem az a vicces,amin a masik is tud rohogni (marmint,akinek szanod)
Az eletemben fontos szerepet jatszo embereknek irto jo a humoruk - is. Es persze, kozos nevezon vunk.
Ha vki nem vevo, akkor vagy serto vagy nem vagytok egy hullamhosszon (ugyis kiderul)
Kivéve, ha a másik félnek nincs vagy más jellegű a humora.
No és azt se felejtsük el, hogy a humor nem azonos a viccelődéssel és az "oltogatás"-sal.
Lehet, hogy ami neked vicces, az másnak nem. Ami szerinted oltogatás, az lehet, hogy más szerint (főleg az szerint, akit oltogatsz), bunkóság.
A humor is sokszínű, és a fogadtatás is, ezt vedd figyelembe.
Nem rossz dolog, de előfordulhat, hogy nincs helye.
Ha ezt tudod mérlegelni, akkor nincs vele gond.
További ajánlott fórumok:
- Létezik még olyan magyar nő, akinek párválasztáskor nem az számít elsősorban, hogy minél jobb súlyban legyen a férfi?
- Egy 173 cm-es nőnek a 29-es farmer nagynak számít?
- Mi kell ahhoz, hogy a mobiltelefon infraporton keresztül a számítógéphez köthető legyen?
- Mennyire számít nektek, hogy az aki fontos számotokra, ismerősötök legyen Facebookon?
- Az Xbox 360-at be tudom úgy állítani, hogy az legyen rajta látható, ami a számítógép monitorán?
- Kaptam egy számitógépet és két xp van rajta. Hogyan tudnám megoldani, hogy csak egy legyen rajta?