Mi kell ahhoz, hogy a mobiltelefon infraporton keresztül a számítógéphez köthető legyen? (tudásbázis kérdés)
manapság az infra megy kia divatból,sajnos. inkéább a bluetooth nyer teret,amit én mnem annyira szeretek:)szóval h mennyibe kerül könnyen utána lehet járni( internet:pl:google)
ha meg van a portot, rádugod az usb-re, ez valszeg fel is ismeri és mehet is az adat a gépre.Az meg teló függő,h egyesével lehet e képeket,zenéket tölteni,menteni. Az enyémmel pl lehet:)
Elsősorban USB-csatlakozás, másodsorban egy USB-s infra a géphez, hogy a kapcsolat létrejöjjön. Harmadsorban egy illesztőprogram, de ezt általában amint bedugod az infrát a gépbe, automatikusan felkínálja. Azt hiszem.
Én csak ennyit tudok segíteni, annyira nem vagyok nagyszaki ebben a dologban. Igazából azt sem tudom, hány ezer forint körül mozog egy infra, úgy kb. 7-8 ezer körül talán.
Egyébként nagyon jó dolog, hogy ha van! Az újabb telefonok ráadásul szép képeket csinál nagyon! Bár az enyémek sem csúnyák... :)
Szia!
Létszi segíts rajtam, mi kell hozzá, hogy működik. Az informatika rabja vagyok, de csak most kaptam kamerás-fényképezős telót.
Zsuzsi
További ajánlott fórumok:
- Hogyan kell számítógépről zenét tölteni a mobiltelefonra?
- Nokia Asha 503 mobiltelefonról, hogyan tudok képet, videót feltölteni számítógépre?
- Hogyan tudok mobiltelefonról képeket átküldeni a számítógépemre?
- Samsung GT-S érintőképernyős mobiltelefonra tudok a zsinórja nélkül számítógépről tölteni?
- Memory Sticket lehet kártyaolvasón keresztül formatálni számítógéppel-illetve érdemes-e?
- Hogyan lehet lottót feladni mobiltelefonon keresztül?