Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Szalonnás-hagymás virsli recept

Szalonnás-hagymás virsli recept

Elkészítési idő 35 perc

A Szalonnás-hagymás virsli hozzávalói:
3 pár virsli,
15 dkg szalonna,
1 nagy fej hagyma,
olaj,
bors,
sajt,ketchup.


A Szalonnás-hagymás virsli elkészítési módja:
a virsliket ferdén kb:fél cm mélyen bevagdosom.A szalonnát kb:1.5 x 5cm-s csíkokra vágom.A szalonnacsíkokat a virsli mélyedésében rakom. Egy tűzálló tálban olajat melegitem és karikára vágott hagymát megpiritom benne.Erre teszem rá a szalonnás virsliket amit megborsozok. Sütőt 200-220 fokra előmelegitem és a virsliket megsütőm benne.Csak addig kell sütni ,míg a szalonna szép ropogós nem lesz!

elég laktató étel,de nagyon finom.
Aki szereti az megszórhatja reszelt sajttal a tetejét és ketchup-t is lehet rá önteni!


Kategória: Egytálételek receptjei


A szalonnás-hagymás virsli elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook