Szalonnás-hagymás virsli recept


3 pár virsli,
15 dkg szalonna,
1 nagy fej hagyma,
olaj,
bors,
sajt,ketchup.
A Szalonnás-hagymás virsli elkészítési módja:
a virsliket ferdén kb:fél cm mélyen bevagdosom.A szalonnát kb:1.5 x 5cm-s csíkokra vágom.A szalonnacsíkokat a virsli mélyedésében rakom. Egy tűzálló tálban olajat melegitem és karikára vágott hagymát megpiritom benne.Erre teszem rá a szalonnás virsliket amit megborsozok. Sütőt 200-220 fokra előmelegitem és a virsliket megsütőm benne.Csak addig kell sütni ,míg a szalonna szép ropogós nem lesz!
elég laktató étel,de nagyon finom.
Aki szereti az megszórhatja reszelt sajttal a tetejét és ketchup-t is lehet rá önteni!
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: ibolya58, 2009. jan. 1. 14:34
A szalonnás-hagymás virsli elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.