Májas burgonyarolád recept

20 dkg máj,(marha, disznó, csirke)
3 közepes burgonya nyersen,
kevés füstölt szalonna, apró kockára vágva és kisütve,
hagyma és fokhagymakrém,
olaj,
só,
flekken fűszerkeverék,
kb. 6-8 dkg. liszt,
ketchup,
a bundázáshoz 1 tojás, liszt prézli,
A Májas burgonyarolád elkészítési módja:
A májat ledaráljuk, a burgonyát megreszeljük( levét ne használjuk fel),és a többi hozzávalóval összegyúrjuk. Hengerré formáljuk, panirozzuk, forró olajban pirosra sütjük. Önnállóan ketchuppel fűszerezve, gomba,- vagy kukoricasalátával tálaljuk.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: karpatiás, 2010. jan. 29. 08:19
A májas burgonyarolád elkészítési módja és hozzávalói.