Szálkás hajra milyen sampon, hajápoló termék? (beszélgetés)
Ricinus olaj!!!!
Ajánlom figyelmetekbe Csigussz 79 naplóját.Hivatalosan 4 centit nőtt a haja az olajtól 3 hét alatt.De a naplójában feltöltött képek alapján van az 7 centi is.És gyönyörű fényes lett tőle.Nézzétek meg az előtti és utáni fotókat!
Én most fogom lemosni az olajat a hajamról,már 7 órája rajta van:)
Mikor hajsütővassal göndörítettem:
Fogtam a száraz hajtincsem, befújtam lakkal, feltekertem a hajsűtőre, és pár mp múlva óvatosan leengedtem. Nem volt szálkás, sztem azért, mert előtte is befújtam lakkal...Mikor az egésszel készen voltam (én csak pár tincset, a külsőket göndörítettem be amúgy, a többi egyenes maradt), akkor is még fújtam rá lakkot. Szép lett, tartós (aznapra legalábbis), és olyan fürtös, lágyan esős .
valamikor hajsütővassal, valamikor hajcsavaróval... köszönöm, meg fogom próbálni! :)
régen nem volt nekem ilyen a hajam, csak a szőkítés kicsit ártott neki... :(
Mivel hullámosítod? Akkor viszont, amikor már elkészültél, tegyél a tenyeredbe hajhabot, vagy inkább hajzselét, én azt tettem és tennék, és picit nyomkodd meg vele a hajad. Az is egy kicsit "lelapítja" a hajszálakat,a kiálló részeket.
Nekem anno bevált..Kell a halálnak szőrös haj :))
Lehet, hogy hülyén fog hangzani, de a kenceficék mellett (amik kellenek is amúgy), ha alapból ilyen szálkás típusú a haj, a legjobb sztem a profi hajszárítás, főnözés, és gyorsan átmenni nem a legforróbb hajvasalóval a hajon (kb 2-3 percig csak)!
Nekem is ilyen szar típusú a hajam, de ezután a tortúra után gyönyörű selymes, sima, és lágyan eső lesz! A meleg bezárja a hajszálakat, lesimítja, de persze vigyázni kell, hogy ne égessük el, erre való a hővédő.
Lehet, hogy hülyén fog hangzani, de a kenceficék mellett (amik kellenek is amúgy), ha alapból ilyen szálkás típusú a haj, a legjobb sztem a profi hajszárítás, főnözés, és gyorsan átmenni nem a legforróbb hajvasalóval a hajon (kb 2-3 percig csak)!
Nekem is ilyen szar típusú a hajam, de ezután a tortúra után gyönyörű selymes, sima, és lágyan eső lesz! A meleg bezárja a hajszálakat, lesimítja, de persze vigyázni kell, hogy ne égessük el, erre való a hővédő.
Szia!
Én pont tegnap előtt vettem egy újat,a Gliss Kur "hosszabb,szálásodó hajra"...elég hülye neve van,de tényleg ez van ráírva:) eddig 2-szer használtam,szerintem a sampon és az ugyanilyen pakolással együtt jó!
További ajánlott fórumok:
- Mennyire hatásosak a Bánfi (Herbária) termékei hajhullásra? (hajszesz, sampon...)
- Argán olajos hajápoló termékek
- Dr Immun hajápoló termékcsaládról tapasztalat?
- Hajápolás! Melyik a legjobb hajápoló ampulla, vagy olyan termék hosszú és száraz, töredezett hajra, amit nem kell kiöblíteni mosás után?
- Salon márkájú hajápolók, zselé hab, sampon... Mi a véleményetek?
- Tudja valaki, hogy hol lehet kapni Dr. Immun 25 gyógynövényes sampont, hajszeszt és hajápoló olajat?