Nincs szőke képed? Azt még elfelejtettem mondani, hogy épp világosíttatom vissza fokozatosan középbarna eredeti szinre, mert én is sötétbarnára szoktam festeni..
Igen, persze, ezt én is tudom, igyekszem nem gyakran vasalni, de heti kétszer meg kell mosnom. Vasalás nélkül akkora a fejem, mint egy oroszlánnak, rengeteg vastag szálú hajam van, muszáj vasalnom... Törik is persze, de a Gliss Kur 1 perces hajpakolása csodákat művel vele, megpuhítja, eltünteti a töredezést, hidratálja, de nekem is csak 2 napig tart max, meg a fénye is eltűnik :/
Enyém is hullott nagyon, de a fodrászom szerint ez normális, mert nehéz és a súlya miatt hullik. Én is festem havonta egyszer, muszáj, mert eredetileg szőke és sötétbarnára van festve, gyorsan nő, így hamar látszik a lenövés.
Én is sokáig vasaltam és ezzel jól ki is száritottam, aztán eljutottam odáig, hogy jobb lenn talán nem vasalni mert már nemcsak hogy száraz volt, hanem hullott is, és két havonta festem is..Valahogy vissza kellene állitani a nedvességet a hajban és akkor talán vasalnod sem kellene és talán nekem sem nyúlnának ki a fürtök.....és erre azt hiszem az argán olaj jó lenne..ezekben a kevert dolgokban már nem bizok amiket lehet kapni, sokfélét kipróbáltam már...most kezdi össze szedni magát a hajam de én szedek hullásra cseppeket és E és C vitamint hozzá és hiába bármi amit a hajadra teszel, én nagyon szeretem ha ki van vasalva a haj...de az a hajnak borzasztó..fodrász mondta, hogy csak nagyon ritkán vasaljunk hajat,mindennapokban nem kéne mert nem tudja a haj kiheverni és egyre durvább és vékonyabb fog lenni...
Nekem valami olyasmi kellene amitől puha marad a haj..természetes göndör és max két napig szép mosás után, utána lóg, száraz és durva tapintásu lesz..mitől maradnának szép puhák és csigásak a fürtök..