Mandulamag recept

A Mandulamag hozzávalói:
tészta:
35 dkg liszt
25 dkg margarin
15 dkg darált dió
15 dkg porcukor
2 ek. kakaópor (cukormentes)

A krémhez:
5 dl tej
2 cs. vaníliás pudigpor
15 dkg margarin
25 dkg porcukor
1 üveg mandula aroma


Mandulamag

A Mandulamag elkészítési módja:
A tésztához: összekeverjük a lisztet, a porcukrot, kakaót és a diót, majd a margarinnal elmorzsoljuk. És összedolgozzuk a tésztát. A formákat (mandula) kivajazzuk, és a masszával megtöltjük (ne legyen teljesen tele). Előmelegített sütőben kb. 15 percig sütjük. A krémhez: A vaníliapudingot sűrűre főzzük a tejjel. A porcukorral habosra kevert margarint a kihűlt pudinghoz keverjük. Hozzáadjuk a mandulaaromát is. Simára keverjük. Két tészta közé krémet töltünk, majd állni hagyjuk, ha lehet akkor egy napig.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A mandulamag elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook