Szakítás után egy évvel is minden nap eszembe jut.... (beszélgetés)
Még nem engedted el. Ha másképp nem megy, képzeletben rúgd seggbe, had repüljön, mint a győzelmi zászló és hevesen integess utána.
Bocs, ha kissé drasztikus voltam,,,
csak rajtad múlik.. olyan nincs, hogy igazi nagy szerelem, vagy van több is.. valamiért vége lett, ebből kell tanulni, továbbépítkezni, és akkor a következő nagy szerelem még jobb lesz... ha azt akarod, hoyg soha ne múljon el, akkor persze ebbe is bele lehet ragadni, de magadnak ártasz csak vele, senkit nem fog érdekelni, csak te leszel boldogtalan... legyen inkább az a célod, hogy fel tudd dolgozni, tovább tudj lépni, és boldog lehess, majd valaki mással...
ha ezt elhatározod, akkor sem könnyű még, de ha egyáltalán nem is ez a célod, hanem a múlt miatt szenvedni, akkor abban benne lehet szépen maradni... csak te veszítesz ezzel...
barátságnak semmi értelme utána... magad ellensége vagy?
állítólag az igazi nagy szerelem soha nem múlik el... :-(
ez igaz?
Barátságot kezdeni egy kapcsolat után... Megdöglött a kutyád, de megtarthatod.
Nekem is eszembe jut egy exem, így hét év távlatából. A legnagyobb pofáraesés volt, amit elszenvedtem.
De ennyi idő távlatából látom, hogy pont így volt jó. Utána nem hagytam magam becsapni, tanultam a kapcsolatból, így telljesen más szintre jutottam. Anélkül a párkapcsolat nélkül most nem tartanék itt. Nem lenne a férjem, és a gyönyörű kislányom. Eszembe jut, sőt! Megsajdul a szívem, ha meglátom, vagy csak eszembe jut. Ez már nem szerelem, hanem annak az emléke. Olyan mint egy sérülés. Begyógyult, de megérzed, ha jön egy front.
Teljesen normális. Röpke 10 év, s nem fog eszedbe jutni, nem sajdul meg a szíved, ha közösen járt helyre mégy. :)
Előfordulhat, hogy lehet laza barátság. De mire lenne jó?
További ajánlott fórumok:
- Aki most jelenleg szakitásban van...meséld el..hátha tanulság lesz mindenkinek!!
- Ma kaptam egy üzit a barátnőmtől, úgy érzem, minden előzmény nélkül. Szakítás? Mit gondolsz róla?
- 1 hetes szakítás után, mi a fenét kezdjek magammal? Olyan üres lett minden. A fiammal ketten maradtunk, és jár az agyam, jól döntöttem-e.
- Néhány évvel szakítás után összejöhetünk még egykori szerelmünkkel?
- Szakítás után 2 évvel még mindig naponta gondolok rá......
- Akik szakitás után vannak, van kedvük beszélgetni a mindennapokról vagy akármiről?