Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » A legdepresszívebb nap: Blue Monday fórum

A legdepresszívebb nap: Blue Monday (beszélgetés)

8. Érdekes73 (válaszként erre: 2. - Ildi)
ma 13:20
Dettó 😃
7. cilabogyó (válaszként erre: 6. - Pulcsis)
ma 12:04
Ha jól emlékszem, van egy zene is, amiben ezt éneklik, de soha nem gondolkodtam rajta, hogy ez mi miatt íródott, csak halgattam, mert jó zene.
ma 11:45

Amit eddig kb senki sem ismert itt...

Köszönjük, hogy megosztottad, biztos klassz napunk lesz 🤣

5. Kacsahercegno (válaszként erre: 4. - Amaunet)
ma 11:27

Ahh egyetértek, én már azt is utálom, mikor rádióban vagy hírportálon úgy vezetik fel az időjárást, hogy szomorkás idő... Eleve mitől szomorkás egy kis eső, az csak csapadék, régen rossz, ha valakinek ez jut eszébe hogy eső-jaj de szomorú... Meg ne sulykolják, hadd legyen már jó napom attól még, hogy esik.

Amúgy jahh, a január k.vahosszú, de most nem bánom ha soká jön el a február, mert vizsgaidőszakom van, és szeretném ha minél több időm lenne tanulni :DD

ma 10:56

Ez az a téma, amit nem kéne felhozni. Ez az, ami sokakban azért kelt majd rossz hangulatot, mert olvasott róla.

"A Blue Monday létezésében sokan nem hiszenk, a tudósok pedig kiemelték, tudományos alapja nincs is a dolognak. A koncepciót egy brit utazási iroda találta ki, egy 2005-ös promóciós kampány részeként."

[link]

3. Borian (válaszként erre: 1. - Fülemüledal)
ma 10:48
Én már péntek óta rettenetesen vagyok.... :-(
2. Ildi (válaszként erre: 1. - Fülemüledal)
ma 10:46
Már mondom is..holnap meló...a péntek messze...
ma 10:43
Holnap lesz a blue monday, az év legdepresszívebb napja. Kiváncsi leszek, kinek milyen napja lesz, ha lesz kedved, írd be, éreztél-e valami extra szomorúságot ezen a napon! Lehetséges, hogy egy napot ki lehet nevezni a legrosszabbnak ebből a szempontból? Értem én, hogy a nagyszámok és statisztikák alapján már kimutatható például, hogy ezen a napon lesznek a legtöbben öngyilkosok a világon. De ha például szép az idő, kisüt a nap, akkor máris borul az elmélet?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook