Hogy lehet megkülönböztetni egy 30-as számról, hogy melyik a T-Mobile-os, és melyik a Blue mobile-os? (tudásbázis kérdés)
Legegyszerűbben a bármilyen hálózatról díjmentesen hívható számról kaphatsz választ:
06 80 388-388
Ha nem érted, ne kérdezz!
Benne van a válasz!!!!
Anyuék Blue-mobilosak, én t-mobile-os vagyok..
A mix díjcsomag, régi, lezárt díjcsomag, csak régieknek van még meg, hálózaton belül 25.-ft/perc, hálózaton kívül 36.-ft/perc.
A hívás után azonnal megnézem az egyenleget, mindig, és azt vettem észre, hogy nem 36.-ft-ot szed le a díjcsomagom, hanem csak 25.-öt..
Telefonhívással
Hívja díjmentesen a 1748-as számot! Ezt követően adja meg a keresett telefonszám körzetszámát, majd a hívószámot, majd nyomja meg a # gombot.
Példa: +36-30/123-4567 (a 30 körzetszám, az 123-4567 a hívószám)
USSD kóddal
Készülékén alaphelyzetben billentyűzze be a *126* kódot, majd a keresett telefonszám körzetszámát és a hívószámot, majd a # jelet, majd nyomja meg a hívásindításkor is használt gombot.
Példa: *126*301234567#, majd hívásindító gomb.
Van egy szám amit ha felhívsz, akkor bemondja, hogy a szám milyen szolgáltatóhoz tartozik.
Egyébként nincs más lehetőség.
További ajánlott fórumok:
- Ha a mama megkülönbözteti a vér szerinti, és nem vérszerinti unokákat...
- Hogyan tudom megkülönböztetni azt, hogy egy pasi komolyan érdeklődik irántam és komolyan vesz, nem pedig csak az ágyába akar csalni?
- Információkat szeretnék arról a T-mobile-os dologról, ahol 2 előfizető ingyen beszélhet egymással. Tudnátok mondani róla dolgokat kérlek?
- Ha új T-mobile-os készülék új előfizetéses kártya behelyezése után azt irja ki, hogy NINCS SZOLGÁLTATÓ mi lehet a probléma?
- Használtátok már a T-mobile-os készülékbiztosítást? Mire jó?
- Sürgősen vennem kell egy t-mobile-os sim kártyát, ami nem előfizetéses. Mennyibe kerülnek?