Ma kaptam egy üzit a barátnőmtől, úgy érzem, minden előzmény nélkül. Szakítás? Mit gondolsz róla? (beszélgetés)
Szia!
Arra gondolj, hogy valaminek a vége mindig egy új kezdetét jelenti.
azt hogy nem lesz parom.
ha en nem vadasztam, nem hullt az olembe a siker.
most ott tartok hogy besokalltam.
nehany het mulva kirepulok angliaba, es most mar biztosan egyedul. ez azt jelenti, kihagyok egy evet. meg soha nem hagytam ki ennyit...
Akkor most van mire koncentrálj. Ez jó.
A nőknél meg az a baj, hogy még nem találtad meg a hozzád illőt. De hidd el, meg fogod találni!
eltunt. valoszinu meg nem jutott net kozelbe hollandiaba.
de most nem a nokon jar az eszem. talpon kell maradnom, es ki kell uataznom angliaba.
ez a fo cel, es ehez ma meg is kaptam a lehetoseget. valahogy a joisten vigyaz ram. anyagilag mindig talalok valami kibuvot a katyubol. a nokkel nem boldogulok :S
Ó, most biztos rossz neked. :(
Mi volt a gond?
elmult a szilveszter. de nem volt, es lett belole semmi. bar msn-en beszelgettunk.
azota megismertem mas lanyt, de a mai ejszakan o is tovabb allt. ez az en formam :S
Szia O2!
Elmúlt a szilveszter! Most mi van?
Kaptál új sms-t?
Hogyan tovább?
A szilveszter csak egy éjszaka. Menj el valamilyen tömegbe, akár a város közepébe, s vegyülj el.
Talán csak a lánya miatt mondta le a szilvesztert, de most nem akar magyarázkodni.
Ha pedig végleges, akkor újra szabad vagy, érezd jól magad!
( Tudom, hogy minden szakítás fáj, de most ne a fájdalmadra koncentrálj.)
szerintem azzal mar elkestem :S
hat ha tudom, maskepp szervezem a dolgaim, es januar elejen repulok vissza. nagyon gondolkodom rajta hogy utananezek a dolgoknak. de ott meg egyedul vagyok, az meg meg rosszabb :S
Oxygeen,
Ezért megérte sietni hazafelé. Ne szomorkodj! Örülj neki, hogy ez nem évekkel később történt!!!
Így nem sok időt vesztegettél el. Tudom, hogy rossz, de ne hagyd, hogy marhának nézzen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kosz :)
jo hogy van ez az oldal. hala hoxanak
teljesen befordulnek
Hát kedves Úriember! Értem, hogy nagyon bánt... Elég megalázó, egy felnőtt ember nem is szokott íly módon lerázni senkit...ezekszerint Ő így gondolja és ennyire tartja a kapcsolatot...
Szerintem te ha már írtál neki, töbet ne tedd, mert azt csak zaklatásnak veszi... nem egyszerű ez most biztosan neked...
Kitartást!!!
További ajánlott fórumok:
- Mire gondolsz MOST?
- Mit gondolsz arról az emberről, akivel legutoljára beszéltél?
- Mit gondolsz a nőket lenéző, magukat feljebbvalónak tartó férfiakról?
- Hogyan kell túlélni egy szakitást 8.év után?
- Mit gondolsz arról, ha egy nő nem igazán végez házimunkát, inkább dolgozik, karriert épít?
- Szellő nem veszi magához félárva ikreit... Mit gondolsz erről?