Szakállas pogácsa 2 (Update 1 változat is) recept
A Szakállas pogácsa 2 (Update 1 változat is) hozzávalói:5 kockasajt (Upd: Cemping zsírszegény vagy B. Alaxanra kockasajt)
25 dg liszt (Upd: 25 dkg Norbi liszt)
18 dkg delma light margarin
2 tojás sárgája
2 evőkanál tejföl
5 dkg trappista sajt (Upd: B. Alexandra sajtja)
só
A Szakállas pogácsa 2 (Update 1 változat is) elkészítési módja:
3 db puha kockasajtot villával, vagy habverővel pépesítünk, majd hozzáadjuk a 25 dkg lisztet, 10 dkg margarint, 2 tojás sárgáját, 2 kanál tejfölt és 1 csapott kávéskanál sót. Összegyúrjuk, kinyújtjuk és gyűszűnyi kis korongokat szaggatunk belőle. Megsütjük. Krém: 2 db kockasajtot 8 dkg margarinnal és egy kis sóval összekeverünk. 2-2 korongot a krémmel összeragasztunk, majd reszelt trappista sajtban élével állítva a korongokat beleforgatjuk. (Így lesz szakállas a pogi)
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: vaczila, 2009. máj. 18. 05:28
A szakállas pogácsa 2 (update 1 változat is) elkészítési módja és hozzávalói.